Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κυκλοφόρησε teaser του πολυαναμενόμενου φιλμ της DC, «Ο Aquaman και το Χαμένο Βασίλειο»

Κυκλοφόρησε teaser του πολυαναμενόμενου ...

Με τον Τζέισον Μομόα - Το τρέιλερ αναμένεται να βγει στις 14/9 και η ταινία στις 20/12/2023

Mόλις άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες ότι το κινηματογραφικό στούντιο της Warner Bros. «αποσύρει» κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια για το νέο φιλμ «Aquaman and the Lost Kingdom», το στούντιο κυκλοφόρησε ένα νέο διαφημιστικό teaser ενθουσιάζοντας τους φαν.

Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα το teaser προσφέρει μία σύντομη αλλά γεμάτη δράση παρουσίαση της νέας περιπέτειας του 44χρονου Χαβανέζου στην καταγωγή πρωταγωνιστή Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) και αποκαλύπτει ότι το πρώτο πλήρες τρέιλερ θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις ημέρες (14 Σεπτεμβρίου).

Σημειώνεται ότι η Warner Bros. είχε παρουσιάσει ένα τρέιλερ στο CinemaCon, το ετήσιο συνέδριο ιδιοκτητών κινηματογραφικών αιθουσών στο Λας Βέγκας, το οποίο όμως στην συνέχεια δεν κυκλοφόρησε για το κοινό.

Η πολυσυζητημένη ηθοποιός λόγω της ιστορίας με τον Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ (Amber Heard) επιστρέφει ως πριγκίπισσα Μίρα στο πρωταγωνιστικό καστ που το συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Πάτρικ Γουίλσον (Patrick Wilson), Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν Β' (Yahya Abdul-Mateen II), Εμίλια Κλαρκ (Emilia Clarke), Τεμουέρα Μόρισον (Temuera Morrison) και η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman).

Όπως είδαμε το «Aquaman and the Lost Kingdom» με τον μυώδη σταρ Τζέισον Μομόα είναι πλέον προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και φυσικά το περιμένουμε για προβολή και στη χώρα μας.

Το 1ο «Aquaman» το 2018 (είχε προβληθεί και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε), είχε κάνει εισπράξεις παγκοσμίως του 1 δις 148 εκατ. δολαρίων!

Η σκηνοθεσία στη νέα ταινία όπως και στην πρώτη είναι του James Wan.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture