Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αμερικανός σταρ Τζέισον Μομόα γδύθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ

Ο Αμερικανός σταρ Τζέισον Μομόα γδύθηκε ...

Ο γοητευτικός Μομόα είπε ότι φοράει συνέχεια πια την παραδοσιακή στολή της Χαβάης, ένα δερμάτινο ένδυμα που καλύπτει μόνο το μπροστά μέρος, κάτω από την κοιλιά & το απέδειξε και live

Ο 43χρονος Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο, ο μυώδης Jason Momoa ούτε λίγο ούτε πολύ, γδύθηκε live στο πλατό της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ για να δείξει στον παρουσιαστή την παραδοσιακή στολή της Χαβάης αιφνιδιάζοντας ευχάριστα τους πάντες.

Ο Τζέισον Μομόα, ο γνωστός σε όλους Aquaman (το 2023 αναμένεται και η νέα ταινία του υπερήρωα με τίτλο «Aquaman and the Lost Kingdom») εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, φορώντας τη χαρακτηριστική μωβ σατέν πιτζάμα με το ροζ στολισμένο παλτό, που φορά και στην ταινία «Slumberland» του Netflix που είναι μία περιπέτεια φαντασίας σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς (το φιλμ κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες των ΗΠΑ την Παρασκευή 11/11 και από 18/11/2022 θα βγει και στην πλατφόρμα του Netflix).

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram όπου ψαρεύει φορώντας σχεδόν τίποτα, ο γοητευτικός Μομόα που έχει γεννηθεί στη Χαβάη, είπε ότι φοράει συνέχεια και παντού πια την παραδοσιακή στολή της Χαβάης, ένα δερμάτινο ένδυμα που καλύπτει μόνο το μπροστά μέρος, κάτω από την κοιλιά αφήνοντας ακάλυπτα τα οπίσθια.

«Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα» είπε για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά.

«Μόλις ετοιμαζόμουν για τον ρόλο και μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του ρόλου έτσι έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω τον λευκό ποπό μου» πρόσθεσε.

Όταν, μάλιστα, ο Τζίμι Κίμελ τον ρώτησε αν τη φορούσε εκείνη τη στιγμή μέσα από το κοστούμι του, η απάντησή του ήταν «φυσικά» και τότε σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται.

Ο Μομόα έκανε μάλιστα και μια στροφή με τη χαβανέζικη φορεσιά του με το κοινό να ζητωκραυγάζει! Πάντως ο Μομόα είχε κάνει γυμνές εμφανίσεις και στη σειρά «Game of thrones» όπου έπαιζε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight