Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο μυώδης σταρ Τζέισον Μομόα, ο γνωστός μας Aquaman έχασε τους κοιλιακούς του

Ο μυώδης σταρ Τζέισον Μομόα, ο γνωστός μ...

Ρίχνει την ευθύνη γι' αυτό σε εγχείρηση κήλης που έκανε

O μυώδης ηθοποιός Τζέισον Μομόα - Jason Momoa θρηνεί τους χαμένους του κοιλιακούς και ρίχνει την ευθύνη στην εγχείρηση κήλης που έκανε.

«Δεν κάνω πια κοιλιακούς», είπε στον Τζέιμς Κόρντεν στο The Late Late Show. «Προσπαθώ να κρατήσω αυτό το σώμα μπαμπά όσο γίνεται περισσότερο», πρόσθεσε.

 «Δεν μπορείς να πεις ότι έχεις σώμα μπαμπά!», απάντησε ο Κόρντεν.

Ο πρωταγωνιστής του φιλμ «Aquaman» υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά το σίκουελ της ταινίας που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο και μία μέρα αργότερα παραβρέθηκε στην απονομή των 94ων Όσκαρ.

 «Πέφτουν κορμιά... γερνάω, αδερφέ», αστειεύτηκε τότε.

 Αν και στις ταινίες του ο 43χρονος σήμερα είναι άτρωτος δεν συμβαίνει το ίδιο στην πραγματική του ζωή, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρει διάφορους τραυματισμούς που παθαίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 Στο σόου της Ellen Degeneres το περασμένο φθινόπωρο, αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε πολλές φορές στα γυρίσματα του «Aquaman 2».

«Γερνάω», είπε με νόημα. «Κάτι έχουν πάθει τα μάτια μου. Κάτι μπήκε μέσα και πρέπει να κάνω χειρουργείο, έχω και μία κήλη και έχουν βγει και τα πλευρά μου» είχε δηλώσει.

Ο Μομόα έχει γεννηθεί την 1η Αυγούστου 1979 στη Χονολουλού, στη Χαβάη. Το «Aquaman and the Lost Kingdom» σε σκηνοθεσία Τζέιμς Γουάν σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, ενώ είχε ημερομηνία εξόδου τις 7 Μαρτίου 2023, φαίνεται πως το στούντιο της Warner θα μετακινήσει την ταινία για τις 25 Δεκεμβρίου 2023.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight