Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 25 Αυγούστου 2023 στο Cinobo, το περιπετειώδες θρίλερ «Επικίνδυνη Συμμορία - Bad Batch»

Στις 25 Αυγούστου 2023 στο Cinobo, το πε...

Πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Μομόα - Η σκηνοθεσία & το σενάριο είναι της Άνα Λίλι Αμιρπούρ

Στις 25 Αυγούστου 2023 θα προβληθεί στην πλατφόρμα του Cinobo, η ταινία «Επικίνδυνη Συμμορία - Bad Batch» σε σενάριο & σκηνοθεσία της Άνα Λίλι Αμιρπούρ. Πρόκειται για μία ταινία παραγωγής του 2016, ένα δυστοπικό θρίλερ με γνωστούς ηθοποιούς όπως ο 43χρονος Τζέισον Μομόα, γνώριμος από το ρόλο του υπερήρωα Aquaman της DC Comics, ο Giovanni Ribisi και ο σταρ της περιπέτειας (των ταινιών John Wick) Keanu Reeves.

Παίζουν και η Αγγλίδα ηθοποιός Suki Waterhouse, ο Jim Carrey και ο Diego Luna.

Πέρα από τείχη που κρατούν «ανεπιθύμητους» μακριά, ο κανίβαλος Τζέισον Μομόα ερωτεύεται το γεύμα του. Μία ποπ αλληγορική περιπέτεια από τη δημιουργό του «Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα», Άνα Λίλι Αμιρπούρ. Η ταινία όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται είναι γεμάτη χρώμα, αίμα και άμμο.

Το «The Bad Batch» έχει για ηρωίδα μία νεαρή γυναίκα, την Άρλεν (Suki Waterhouse) που βρίσκεται σε εξορία κάπου στην έρημο του Τέξας όπου δέχεται την επίθεση μίας ομάδας άγριων κανίβαλων με αρχηγό τους τον Miami Man (τον ενσαρκώνει ο μυώδης Jason Momoa).

Να προσθέσουμε πως η συγκεκριμένη ταινία που δεν είναι γνωστή σε πολλούς είχε συμμετάσχει στο διαγωνιστικό τμήμα του 73ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Βενετίας όπου μάλιστα απέσπασε ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής. Βγήκε σε περιορισμένη διανομή στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017 και σε streaming στο Netflix.

Η Αμερικανίδα δημιουργός Ana Lily Amirpour είναι κυρίως γνωστή για το ντεμπούτο της σε μεγάλου μήκους φιλμ, «A Girl Walks Home Alone at Night» που είχε κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival στη Γιούτα το 2014.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture