Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Τρελάθηκαν οι TikTokers με το «yurt» της Louis Vuitton στο χιονισμένο St Moritz

Τρελάθηκαν οι TikTokers με το «yurt» της...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με έμπνευση τη νομαδική τέντα, αυτό το πρωτότυπο winter pop up store της apres ski collection έχει εξελιχθεί σε αξιοθέατο

 Aκόμα μια έκπληξη από την αυτοκρατορία Louis Vuitton που τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από την παραδοσιακή έννοια του luxury fashion brand εισβάλλοντας στο στερέωμα της σύγχρονης τέχνης, της αρχιτεκτονικής και γενικότερα του life style. Κατόρθωσε λοιπόν να κεντρίσει το διεθνές ενδιαφέρον και σε χιονισμένο σκηνικό. Στο κοσμοπολίτικο θέρετρο διακοπών Engadin St. Moritz στις ελβετικές Αλπεις, εγκαινίασε ένα αναπάντεχο winter pop-up, σαγηνεύοντας τα βλέμματα. Το κατάστημα ήδη κάνει θραύση στο διαδίκτυο, κηρύσσοντας την αρχή μιας super elegant χειμερινής περιόδου. Πρόκειται για μια elegant εκδοχή του yurt, της τέντας των νομάδων, σε λευκό χρώμα, με χρυσό logo εξωτερικά.

Μέσα  έχει δημιουργηθεί ατμόσφαιρα σαλέ και αναδεικνύεται μια ειδική capsule σειρά της Louis Vuitton αφιερωμένη βέβαια στο σκι. Σύμφωνα με την εταιρεία αυτή η κατασκευή«μεταφέρει το ταξιδιωτικό πνεύμα του οίκου σε αλπικούς προορισμούς, όπου οι χιονισμένες μέρες και νύχτες διανύονται σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους». To  εν λόγω πρωτότυπο pop-up θα λειτουργεί συμπληρωματικά με την κεντρική boutique Louis Vuitton στην Palace Gallery της περιοχής μέχρι τις 10 Απριλίου.

Ο επισκέπτης απολαμβάνει το ανοιχτό στρογγυλό τζάκι, τα επιμελημένα μπουκέτα από φρέσκα λουλούδια και τα ξύλινα έπιπλα ενώ η θέα είναι πανοραμική. Ετσι βιώνει μια ξεχωριστή shopping εμπειρία.  Όπως μάθαμε για την apres ski collection «σε κάθε κομμάτι κυριαρχεί το ξεχωριστό υβριδικό μοτίβο νιφάδας χιονιού, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί σε νέα χρώματα με έμπνευση από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 και συνδυάστηκε με το λογότυπο LV Flocon. Λανσάρονται αξεσουάρ όπως κασκόλ, καπέλα και γάντια σκι  και βέβαια τα γυαλιά Louis Vuitton, που λανσαρίστηκαν το 2021 και είναι διαθέσιμα τώρα σε τρία νέα χρώματα: μεταλλικό navy, ασημί και φούξια ροζ.» Εννοείται πως κάθε TikToker που σέβεται τον εαυτό της δεν παραλείπει να «καταγράψει» το πέρασμά της από εκεί… Το yurt αυτό έγινε ταχύτατα αξιοθέατο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View