Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα- Χιονοδρομικό κέντρο: Επιτέλους έπεσαν χιόνια, πλημμύρησαν σκιέρ και snowboarders οι πίστες - ΦΩΤΟ

Καλάβρυτα- Χιονοδρομικό κέντρο: Επιτέλου...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι φωτογραφίες του Χάρη Πομώνη από τις πίστες του χιονοδρομικού είναι ενδεικτικές της κοσμοσυρροής

Οι δρόμοι ήταν ανοικτοί, το χιόνι πολύ και καλό στο Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων ενώ οι πίστες ήταν διαθέσιμες στους απανταχού λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Από το πρωί του Σαββάτου, η κίνηση στους δρόμους που οδηγούν στο χιονοδρομικό κέντρο ήταν αυξημένη.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που παρέμειναν και στην πόλη των Καλαβρύτων για να ένα καλό γεύμα, βόλτες και παιχνίδι με το χιόνι. Τα χιόνια άργησαν αλλά τελικά ήρθαν επιτρέποντας σε όλους την "λευκή απόδραση" που αναζητούσαν εδώ και καιρό.

Το πολύ χιόνι που έπεσε τα τελευταία 24ωρα γνώριζαν καλά οι λάτρεις των χειμερινών σπορ. Κάπως έτσι, κατά εκατοντάδες, σκιέρ και snowboarders έσπευσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο των Καλαβρύτων, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους άθλημα και τις διαθέσιμες πίστες.

Οι φωτογραφίες του Χάρη Πομώνη από τις πίστες του χιονοδρομικού είναι ενδεικτικές της κοσμοσυρροής όπως επίσης και του πολύ καλού καιρού που επικράτησε για όσους επέλεξαν τη σημερινή ημέρα για μια απόδραση στα ορεινά της Αχαΐας.

Ποιες αλλαγές θα δούμε φέτος στο χιονοδρομικό Καλαβρύτων

"Δημιουργούμε μια καινούργια πίστα παιδική, αρχαρίων στην βάση του χιονοδρομικού κέντρου, που θα γίνει σε συνεργασία και σχεδιασμό με μια μεγάλη εταιρία παιχνιδιών και θα είναι μια πίστα που θα μπορούν τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χιόνι, να παίξουν, να διασκεδάσουν, να παίξουν χιονοπόλεμο, να κάνουν σκι και με αυτό τον τρόπο να αγαπήσουν το άθλημα" λέει στο thebest.gr ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων Αλέξης Άγριος.

Σύμφωνα με τον κο Άγριο, ετοιμάζεται μια ταράτσα 600 τ.μ στη μέση του χιονοδρομικού, στη βαθιά Λάκκα, η οποία έχει μια ωραία πανοραμική θέα όλων των εγκαταστάσεων και του Κορινθιακού. Θα είναι ένα πολύ ωραίο σημείο ξεκούρασης όπου οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις