Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Square multistore: Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο ιστορικό κτίριο Μιχαλακόπουλου, δείτε πρόσοψη και εσωτερικό

Square multistore: Ολοκληρώνονται οι εργ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε ένα μήνα περίπου θα ανοίξει τις πόρτες του ως εμπορικός προορισμός το εμβληματικό διατηρητέο της Ρήγα Φεραίου

«Square» θα ονομαστεί το φιλόδοξο concept πολυκατάστημα που μετατρέπει σε εμπορικό ακίνητο το ιστορικό, διατηρητέο κτίριο που υπήρξε κατοικία του πατρινού πρωθυπουργού Ανδρέα Μιχαλακόπουλου και είχε στεγάσει την Αχαική Τράπεζα. Στον πολυσύχναστο, κεντρικό πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ανάμεσα σε πλατεία Ολγας και Αγίου Νικολάου, θα δημιουργηθεί ένας «ναός» της διεθνούς μόδας καθώς σε τέσσερις ορόφους θα συγκεντρωθούν πολλά διάσημα, περιζήτητα labels για άνδρα, γυναίκα, παιδί, ενώ στο εσωτερικό αίθριο αναμένεται να λειτουργήσει και ομώνυμο καφέ.

Η διαμόρφωση σέβεται πρωτίστως την διαδρομή του οικήματος και τα νοσταλγικά του χαρακτηριστικά. Ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος που έχει αναλάβει το εσωτερικό design μας μίλησε για μια νεορομαντική προσέγγιση των χώρων. Φρεσκάρονται και εμπλουτίζονται τα γύψινα και υπογραμμίζεται η κλασική χάρη κάθε σάλας. Ο φωτισμός παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η χρήση του χρυσού που αποτελεί παγκόσμιο trend λόγω της αναβίωσης της art deco αισθητικής, διαμηνύει πως τα luxury προιόντα θα πρωταγωνιστούν. Μάλιστα, το new retro décor κόντρα στα πιο νεωτεριστικά fashion brands της εποχής μας, συνιστούν μια stylish αντίθεση που δεσπόζει στις μητροπόλεις της μόδας στο εξωτερικό.

Οι εικόνες από τις μακέτες της πρόσοψης και των εσωτερικών χώρων έφθασαν στο thebest.gr.

Ετοιμαστείτε για «τρελό» shopping καθώς μεταξύ άλλων το Square θα διαθέτει collections ρούχων και αξεσουάρ Emporio Armani, Dsquared, Karl Lagerfeld, DVF, Missoni, Ralph Lauren, Barbour, Ugg, Ash, Ted Baker, Kenzo, Scotch & Soda, Versace, Guess, Adidas, Puma, New Balance, Birkenstock, Kurt Keiger, Liu Jo κ.α. Η σύμπραξη με την εταιρεία υποδημάτων Favela που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα Jeffrey Campell shoes θα έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο project. Eπιπλέον, θα υπάρχει και μεγάλη γκάμα προτάσεων από τη νέα, πολύ δυναμική ελληνική σκηνή της μόδας. Το opening αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου μα αρχές Φεβρουαριου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View