Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πρώτα και με διαφορά τα "Μίνιονς 2" στο εγχώριο boxoffice - Η ταινία παίζεται και στην Πάτρα

Πρώτα και με διαφορά τα "Μίνιονς 2&...
Μαρτάτος Tάκης

Το φιλμ τρόμου "Ούτε Καν" ήρθε 2ο το περασμένο 4ήμερο, 25-28/8/2022 με 9.052 εισιτήρια

Την πρωτιά κατέκτησε στο τοπ-10 των εισιτηρίων του εγχώριου box office, το τετραήμερο 25 έως 28 Αυγούστου 2022, η παιδική ανιμέισον ταινία «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου - Minions: The Rise of Gru» του Κάιλ Μπάλντα, κόβοντας σε 204 αίθουσες πανελλαδικά, 57.732 εισιτήρια και φτάνοντας συνολικά σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής τα 84.581, σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr.

H ταινία «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου», να θυμίσουμε πως ήταν 1η και το περασμένο 4ήμερο, 18-21/8.

Τα Μίνιονς -και ο Γκρου φυσικά- επέστρεψαν λοιπόν δυναμικά με ένα prequel / συνέχεια του διάσημου animated saga. Η ταινία παίζεται και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare και στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο και μάλιστα από τις 25/8 προβάλλεται και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Την ίδια ώρα οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 870 εκατ. δολάρια.

Το φιλμ τρόμου «Ούτε Καν – Nope» του Τζόρντα Πιλ που παίζεται και στην Πάτρα (στο σινε Κάστρο στο Ρίο και στα Odeon Veso Mare), ήρθε 2ο κόβοντας σε 126 αίθουσες πανελλαδικά, 9.052 εισιτήρια στο 4ήμερο της πρεμιέρας του. Όπως ανέφερε το flix.gr, το νέο θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ «Ούτε Καν» με τον Ντανιέλ Καλούγια και μία πρωτότυπη ιστορία, δεν κατάφερε να συναγωνιστεί σε άνοιγμα (και κριτικές) τα δύο προηγούμενα φιλμ του Αφροαμερικανού σκηνοθέτη, το βραβευμένο με Όσκαρ «Τρέξε!» και το «Εμείς». Η συνέχεια του νεανικού ρομάντζου «After 4: Για Πάντα Μαζί», σε 67 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε το 4ήμερο, 25-28/8/2022, 8.359 εισιτήρια (η ταινία παίζεται και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare).

Να σημειώσουμε πως οι παγκόσμιες εισπράξεις του «Ούτε Καν» πλησιάζουν τα 150 εκατ. δολάρια, από τα οποία τα 117,6 προέρχονται από το Αμερικάνικο boxoffice.

Όσο για το «Bullet Train» με τον Μπραντ Πιτ, κοντεύει σε 4 εβδομάδες προβολής τα 70.000 εισιτήρια ενώ παγκοσμίως οι εισπράξεις του έχουν φτάσει τα 174 εκατ. δολάρια.

 

Από την προβολή του «Minions:The Rise of...

Από την προβολή του «Minions:The Rise of Gru» στα Odeon Veso Mare, στην Πάτρα.

"After 4: Για Πάντα μαζί".

"After 4: Για Πάντα μαζί".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture