Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 25 έως και 31 Αυγούστου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 25 έ...

Δύο είναι οι νέες ταινίες, το νεανικό ρομαντικό φιλμ "After 4: Για Πάντα Μαζί" και το φιλμ τρόμου "Ούτε Καν - Nope" του Τζόρνταν Πιλ

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 5 στις 20.20 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 21.00,

Αίθουσα 7 στις 22.00,

Αίθουσα 3 στις 22.30,

«After 4: Για Πάντα Μαζί - After Ever Happy»

Το τέταρτο μέρος του franchise “After” βρίσκει την Τέσα και τον Χάρντιν  σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Θα συνεχίσει η Τέσα να τον σώζει και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σώσει την σχέση τους ή ήρθε η ώρα να σώσει τον εαυτό της; Όσο ο Χάρντιν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον γάμο της μητέρας του βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Τέσα επιστρέφει στο Σιάτλ σε μια τραγική κατάσταση. Αν θέλουν η αγάπη τους να επιβιώσει θα πρέπει πρώτα να δουλέψουν πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό, ο καθένας ξεχωριστά. Τα μονοπάτια τους όμως θα τους φέρουν ξανά κοντά;

Σκηνοθεσία: Castille Landon

Με τους: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Kiana Madeira, Louise Lombard, Chance Perdomo, Rob Estes, Carter Jenkins, Jack Bandeira.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Αίθουσα 1 στις 21.15 καθημερινά

"Nope - Ούτε Καν"

Η ταινία «Ούτε Καν», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Τζόρνταν Πιλ, κάνει πρεμιέρα στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 25 Αυγούστου σε διανομή από την Tulip.

Ο Αφροαμερικανός Τζόρνταν Πιλ, συντάραξε και επαναπροσδιόρισε το μοντέρνο σινεμά τρόμου με τις ταινίες «Τρέξε! - Get Out» και «Εμείς – Us». Φέτος δίνει μια νέα πνοή στο σινεμά του φανταστικού με ένα νέο ποπ εφιάλτη: το έπος κοσμικού τρόμου, με τίτλο «Ούτε Καν – Nope» που ήδη προβάλλεται με επιτυχία στις Αμερικανικές αίθουσες.

Η ταινία έχει για πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια (Get Out, Judas and the Black Messiah), με την Κέκε Πάλμερ (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Oscar Στίβεν Γέουν (Minari, Okja), που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.

Η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν ο Μάικ Γουίνκοτ (Hitchcock, Westworld) και ο Μπράντον Περέα (The OA, American Insurrection) είναι γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Τζόρνταν Πιλ, ενώ παραγωγός είναι ο Ίαν Κούπερ (Us, Candyman) μαζί με τον Πιλ, για λογαριαμό της Monkeypaw Productions. Την ταινία διανείμει παγκοσμίως η Universal Pictures.

Διάρκεια: 130 λεπτά.

Αίθουσα 8 στις 21.30 καθημερινά εκτός Σαββάτου

"Οδηγός για Ζευγάρια - Les Fantasmes"

Αρκετά αστεία και πρωτότυπη σπονδυλωτή κωμωδία Γαλλικής παραγωγής σε σενάριο και σκηνοθεσία των Νταβίντ και Στεφάν Φενκινός.

Αντιμέτωποι με τις φαντασιώσεις τους, έξι ζευγάρια προσπαθούν να εξερευνήσουν τις κρυμμένες πλευρές της ερωτικής τους ζωής. Έξι ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση στην ευχαρίστηση. Από το παιχνίδι ρόλων έως την αποχή, μέσω έκθεσης, έξι ξεχωριστές ιστορίες με το ίδιο κεντρικό ερώτημα σχετικά με την σεξουαλική επιθυμία, τόσο του ενός όσο και του άλλου. Το φιλμ περιλαμβάνει ένα εκρηκτικό καστ που απαρτίζουν η Μόνικα Μπελούτσι, η Καρόλ Μπουκέ, η εξαιρετική Καρίν Βιάρ, οι Μισέλ Λεκλέρκ, Ντενί Πονταλιντές και Νικολά Μπεντός, κ.α.

Η ερωτική σάτιρα «Οδηγός για Ζευγάρια» είναι όπως διαβάσαμε, ριμέικ του αυστραλέζικου «Little Death», που είχε ήδη διασκευαστεί στα ισπανικά πριν μερικά χρόνια. Στην πρεμιέρα του, το 4ήμερο 18-21/8/2022 έκοψε κοντά 1400 εισιτήρια σε 14 αίθουσες.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

Διανομή από Odeon.

Αίθουσα 7 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.00 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 18.20 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 3 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.30 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 19.30 καθημερινά

«Minions: Η Άνοδος του Γκρου - Minions 2: The Rise of Gru»

Τα Μίνιονς -και ο Γκρου φυσικά- επιστρέφουν σε ένα prequel / συνέχεια του animated saga της απόλυτης κακίας, σε σκηνοθεσία του Κάιλ Μπάλντα. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 κι ο μικρός Γκρου, που ονειρεύεται να γίνει ο χειρότερος κακός της Ιστορίας, έχει βάλει στόχο: να αποδείξει ότι είναι τόσο κακός, ώστε να γίνει μέλος της ομάδας Vicious 6 που θαυμάζει. Ωστόσο όλα θα πάνε χάλια και ο Γκρου αντί για μέλος, γίνεται ο χειρότερος εχθρός των Vicious 6: στο πλευρό του για να γλιτώσει θα σταθούν, φυσικά, οι μικροσκοπικοί δυσνόητοι αξιολάτρευτοι κίτρινοι φίλοι του, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ κι ο Μπομπ.

Πρόκειται για την τέταρτη «συνέχεια» του επιτυχημένου franchise του «Εγώ, ο Απαισιότατος». Η ταινία από την Πέμπτη 25 Αυγούστου θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Στην πρεμιέρα της στα Ελληνικά σινεμά το περασμένο 4ήμερο 18-21/8/2022 η ταινία έκοψε πανελλαδικά, 16.084 εισιτήρια.

Στην αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Στιβ Καρέλ, Ταράτζι Π. Χένσον, Μισέλ Γιέο, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Λούσι Λόλες, Τζούλι Αντριους, Ντολφ Λούντγκρεν, Ντάνι Τρέχο.

Διάρκεια: 88 λεπτά

Διανομή: Tulip Entertainment.

Παγκοσμίως η ταινία ήδη έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 835,8 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 19.15 καθημερινά

"Η Οικογένεια του μεγαλοπατούσα - Bigfoot Family" (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν             

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Διανομή από την ODEON.

Αίθουσα 8 στις 21.30 μόνο το Σάββατο 27/8 (προβολή preview)

"Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες - Where The Crawdads Sing"

Μια σαγηνευτική ιστορία μυστηρίου βασισμένη στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα, η ταινία "Εκεί Που Τραγουδάνε Οι Καραβίδες", αφηγείται την ιστορία της Κάια, ενός κοριτσιού που εγκαταλείφθηκε τους ανθρώπους και μεγάλωσε μέχρι την ενηλικίωση στους επικίνδυνους βάλτους της Βόρειας Καρολίνας. Για χρόνια, οι φήμες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» στοίχειωναν το Μπάρκλι Κοόυβ, απομονώνοντας την ευαίσθητη κι έξυπνη Κάια από την κοινότητά της. Όταν δύο νεαροί από την πόλη γοητεύονται από την ομορφιά της, η Κάια ανοίγεται σε μια νέα ζωή, αλλά όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, η κοινωνία την βαφτίζει ως κύρια ύποπτη. Καθώς η υπόθεση εξελίσσεται, η ετυμηγορία για το τι πραγματικά συνέβη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, απειλώντας να αποκαλύψει τα πολλά μυστικά που κρύβονταν μέσα στο βάλτο.

Σκηνοθεσία: Olivia Newman

Σενάριο: Lucy Alibar, βασισμένο στο βιβλίο - μπεστ σέλερ της Delia Owens.

Πρωταγωνιστούν οι: Daisy Edgar – Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr. και ο David Strathairn.

Διανομή από την Feelgood.

*Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα κανονικά στις αίθουσες την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου. Στο εξωτερικό η ταινία ήδη πλησιάζει σε εισπράξεις τα 100 εκατ. δολάρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture