Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα χαριτωμένη ανιμέισον ταινία «Minions 2: Η Ανοδος του Γκρου" έκανε πρεμιέρα και στην Πάτρα

Η νέα χαριτωμένη ανιμέισον ταινία «Minio...

Προβάλλεται στις κλιματιζόμενες αίθουσες των Odeon Veso Mare με επιτυχία

Πρεμιέρα έκανε η νέα χαριτωμένη ταινία ανιμέισον με πρωταγωνιστές τα Minions στον κινηματογράφο Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Το φιλμ του στούντιο της Universal, «Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου - Minions The Rise of Gru» προβάλλεται στις ΗΠΑ εδώ και περίπου 8 εβδομάδες γνωρίζοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία έχοντας ήδη φτάσει σε εισπράξεις τα 350 εκατ. δολάρια συν ακόμη 483,5 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ελλάδα η ταινία ξεκίνησε να παίζεται από τις 18 Αυγούστου 2022.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, η πολυαναμενόμενη και σίγουρα αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων, «Minions The Rise of Gru» έκανε την πρεμιέρα της και στον πολυκινηματογράφο της Πάτρας Odeon Veso Mare την Πέμπτη 18/8, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει κόσμο από τις πρώτες ώρες προβολών. Ορισμένοι μάλιστα θεατές είχαν έρθει με ανάλογη περιβολή (κοστούμια που θύμιζαν τον Gru) κρατώντας & κουκλάκια των Minions…

Βγαίνοντας από τις αίθουσες, ο κόσμος (μικροί και μεγάλοι) ήταν ενθουσιασμένος και όπως φάνηκε, η ταινία κέρδισε το ενδιαφέρον των θεατών που έκαναν λόγο για μία διασκεδαστική, αστεία και γεμάτη χρώματα και ζωντάνια ταινία.

Να θυμίσουμε πως οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 19.00 στις κλιματιζόμενες αίθουσες των Odeon Veso Mare που είναι έτοιμες να υποδεχτούν όλους εσάς για μια μοναδική και δροσερή κινηματογραφική εμπειρία, απολαμβάνοντας μαζί το ζεστό, φρέσκο ποπ κορν που όλοι έχετε αγαπήσει!

Σκηνοθεσία: Kyle Balda

Σενάριο: Brian Lynch & Matthew Fogel.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Steve Carell, Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Lucy Lawless, Danny Trejo, Julie Andrews, Russell Brand, Alan Arkin, Michelle Yeoh.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture