Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 28 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από 28 Ι...

Η μοναδική νέα ταινία είναι η χιουμοριστική κατασκοπευτική περιπέτεια "OSS 117: From Africa with Love/Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη" με τον Ζαν Ντιζαρντέν

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 1 στις 20.15 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 21.30 καθημερινά

"OSS 117: From Africa with Love/Μυστικός Πράκτορας OSS 117: Από την Αφρική με Αγάπη"

Ο OSS 117 επιστρέφει στην πιο καυτή και συνάμα επικίνδυνη περιπέτεια του καλοκαιριού.

1981. O ΟSS 117, είναι ξανά κοντά μας. Σε αυτή την αποστολή – πιο δύσκολη, πιο επικίνδυνη και πιο καυτή από ποτέ! – βρίσκεται στη Αφρική, με σκοπό να προστατέψει έναν πρόεδρο από επαναστάτες, και αναγκάζεται για πρώτη φορά να συνεργαστεί με τον νέο και πολλά υποσχόμενο πράκτορα OSS 1001. Αντικαταστάτης, συνεργάτης ή ανταγωνιστής;  Είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία με θέμα τις μυστικές περιπέτειες του κατασκόπου OSS 117 – Ζαν Ντιζαρντέν.

Σκηνοθεσία:  Νικολά Μπεντός  

Πρωταγωνιστούν ο 50χρονος Γάλλος σταρ Ζαν Ντιζαρντέν προ δέκα ετών πήρε Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για το «The Artist», και οι Πιέρ Νινί, Μελοντί Καστά.

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 117 λεπτά

Διανομή από την ODEON.                

Αίθουσα 6 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.30 καθημερινά

"Thor: Love and Thunder"

O αγαπημένος υπερήρωας Θορ – Thor επέστρεψε με την τρέλα του Τάικα Γουαϊτίτι, αντίπαλο τον Κρίστιαν Μπέιλ και τη Νάταλι Πόρτμαν και πάλι στο ρόλο της πρώην του αλλά πάντα αγπημένης του, Τζέιν.

H νέα ταινία των Marvel Studios «Thor: Love and Thunder» βρίσκει τον Θεό του Κεραυνού (Chris Hemsworth) σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης. Η απόσυρση του Θορ, όμως, διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο γνωστό ως Γκορ, ο Θεός Σφαγέας (Christian Bale), που θέλει να αφανίσει τους θεούς. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ ζητά τη βοήθεια της Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Τζέιν Φόστερ (Natalie Portman), η οποία, προς έκπληξη του Θορ, χειρίζεται ανεξήγητα εξίσου καλά με το Θορ το μαγικό του σφυρί, το  Mjolnir. Μαζί ξεκινάνε για μια κοσμική περιπέτεια για να ανακαλύψουν την πηγή της εκδικητικής μανίας του Θεού Σφαγέα και να τον σταματήσουν προτού είναι αργά. 

Σκηνοθεσία:  Τάικα Γουαϊτίτι.

Στο ρόλο του θεού Δία εμφανίζεται ο Ράσελ Κρόου. Παίζει και ο Κρις Πρατ και η υπόλοιπη παρέα από τους "Guardians of the galaxy".  

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 119 λεπτά.

Διανομή από την FEELGOOD.

Η ταινία αναμενόμενα θριάμβευσε στο box office. Στις ΗΠΑ τις πρώτες 3 εβδομάδες προβολής της, η νέα ταινία Thor έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 280 εκατ. δολάρια συν ακόμη 322 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Στο ελληνικό box office σε 3 εβδομάδες προβολής, το "Thor: Love and Thunder" πλησιάζει τα 150.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 20.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 19.10 καθημερινά

"Η Οικογένεια του μεγαλοπατούσα - Bigfoot Family" (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά)

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν             

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Διανομή από την ODEON.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Στην πρεμιέρα της σε 59 αίθουσες πανελλαδικά, το φιλμ έκοψε 6.055 εισιτήρια.

 

*Στο πρόγραμμα των Odeon Veso Mare της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, είδαμε ότι κλειστές θα είναι οι αίθουσες 2, 3, 4 και 5.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture