Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Τι προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο από τ...

Φέρνει την ταινία "Spencer" με την Κρίστεν Στιούαρτ ως πριγκίπισσα Νταιάνα, το παιδικό φιλμ "Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα" ενώ από τη Δευτέρα 1/8 επιστρέφει η ταινία "Elvis"

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει τις εξής ταινίες:

Aπό την Πέμπτη 28/7 έως και την Κυριακή 31/7 θα προβάλλονται δύο ταινίες. Στις 20:40 η παιδική ταινία «Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα».

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν

Διάρκεια: 89 λεπτά.

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Περίληψη

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Στις 22:20 θα παίζεται έως και την Κυριακή 31/7 η ταινία «Spencer».

Σκηνοθεσία: Πάμπλο Λαραΐν.

Πρωταγωνιστούν η εξαιρετική Κρίστεν Στιούαρτ στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταιάνα κερδίζοντας υποψηφιότητα για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου, και οι Τίμοθι Σπολ, Τζακ Φάρθινγκ, Σον Χάρις.

Διάρκεια: 117 λεπτά.

Περίληψη

To πιο κρίσιμο σαββατοκύριακο στη ζωή της Πριγκίπισσας Νταιάνα. Από τον Πάμπλο Λαραΐν με την υποψήφια για Οσκαρ Κρίστεν Στιούαρτ.

Η προειδοποίηση στην αρχή του «Σπένσερ» είναι δηλωτική της σκηνοθετικής προσέγγισης του Πάμπλο Λαραΐν στο (η λέξη πολυαναμενόμενο είναι λίγη) biopic για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα. Όχι ιστορική ακρίβεια, αλλά περισσότερο μια ιμπρεσιονιστική αποτύπωση του μύθου πέρα από τον άνθρωπο. Ή του ανθρώπου πίσω από το μύθο. Αυτά τα δύο ήταν, είναι και θα είναι για πάντα αλληλένδετα στην περίπτωση του μοναδικού μέλους της αγγλικής βασιλικής οικογένειας που δικαιούται το χαρακτηρισμό του φαινομένου της ποπ κουλτούρας διεθνώς. Το «Spencer» στην πρεμιέρα του στις Ελληνικές αίθουσες πήγε αρκετά καλά κόβοντας σε , 21 αίθουσες 7.619 εισιτήρια.

Από τη Δευτέρα 1η έως και την Τετάρτη 3/8 στις 21.30 θα επαναπροβληθεί η ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν με τον εκπληκτικό Όστιν Μπάτλερ στο ρόλο του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλει. Συμπρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς στο ρόλο του μυστήριου μάνατζερ του Έλβις. Η ταινία στη χώρα μας έχει κόψει σε 5 εβδομάδες προβολής κοντά στα 55.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Διάρκεια: 159 λεπτά.

Διανομή: Tanweer.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK (CINE KASTRO).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture