Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 21/7 στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Spencer" με την Κρίστεν Στιούαρτ

Από την Πέμπτη 21/7 στις Ελληνικές αίθου...

Η Στιούαρτ προτάθηκιε για το ρόλο της πριγκίπισσας Νταιάνα για το Όσκαρ α' γυναικείου ρόλου

Σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ βγαίνει αυτή την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 στις Ελληνικές αίθουσες η κοινωνική ταινία σε σκηνοθεσία του Pablo Larrain, «Spencer» με την 32χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Stewart στον ρόλο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα.

Σενάριο: Steven Knight.

Εκτός της Kristen Stewart, η οποία δικαίως όπως λέγεται προτάθηκε για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ γυναικείου ρόλου, παίζουν οι Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Nielen, Freddie Spry, Jack Farthing, Sean Harris, Stella Gonet, Richard Sammel και Elizabeth Berrington.

Διάρκεια: 116 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2021

Είδος ταινίας: Δράμα.

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ταινία «Spencer» είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

H βιογραφική αυτή δραματική ταινία έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις 24 εκατ. δολαρίων. Είναι πιθανό να την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture