Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι ταινίες στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από 21 έως και 27/7/2022

Οι ταινίες στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρί...

Δείτε αναλυτικά

Τρεις ταινίες έχει προγραμματίσει να προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 14/7.

Πιο συγκεκριμένα:

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 21/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/7

ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:50
«ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΟΣ»

Σκηνοθεσία:
Carlo Vogele
Σενάριο:
Isabelle Andrivet & Carlo Vogele
Ηθοποιοί:
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Χριστίνα Τσιπιανίτη, Γιώργος Ματαράγκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός
Διάρκεια:
76 λεπτά

 Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά. Κρυφά, ακόμα και από τον πατέρα του, ο Ίκαρος θα γίνει φίλος με τον νεαρό Μινώταυρο. Όμως, η μοίρα παίρνει άλλη τροπή όταν ο Θησέας φτάνει στην Κρήτη και ο Μινώταυρος οδηγείται στον μυστικό λαβύρινθο που κατασκεύασε ο Δαίδαλος. Θα μπορέσει ο Ίκαρος να σώσει τον φίλο του και να αλλάξει την πορεία μιας ιστορίας γραμμένης από τους θεούς; Ο αρχαίος μύθος του αγοριού που πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο ζωντανεύει για πρώτη φόρα στην μεγάλη οθόνη, σε μια μοναδική διασκευή για τους μικρούς λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας.

 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:15
«Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΡΗ»

Σκηνοθεσία: Μάγκι Τζίλενχαλ
Σενάριο: Μάγκι Τζίλενχαλ
Πρωταγωνιστούν: Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Τζέσι Μπάκλεϊ, Πίτερ Σάρσγκααρντ
Διάρκεια: 121 λεπτά
Περίληψη
Το να είσαι μητέρα (ή απλά γυναίκα) δεν είναι ποτέ απλό στo ντεμπούτο της Μάγκι Τζίλενχαλ, βασισμένο στο ομότιτλο best-seller της Ελενα Φεράντε που γυρίστηκε στις Σπέτσες, βραβεύτηκε για το σενάριο του στο Φεστιβάλ Βενετίας και κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Οσκαρ.


AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/7 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/7
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
«Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Σκηνοθεσία: Joachim Trier | Σενάριο: Joachim Trier, Eskil Vogt | Ηθοποιοί: Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo | Διάρκεια: 127'

Περίληψη
Η τριαντάχρονη Τζούλι δεν ξέρει τι γυρεύει από τη ζωή της. Κι ενώ ο φίλος της θέλει να κάνουν οικογένεια, εκείνη ερωτεύεται ξαφνικά κάποιον άλλο. Η απρόβλεπτη φύση του έρωτα και τα μυστήρια της επιθυμίας γίνονται πνευματώδης και γουντιαλενικών αποχρώσεων κομεντί στα χέρια του καταξιωμένου σκηνοθέτη της «Thelma» ο οποίος υπογράφει την feelgood έκπληξη της χρονιάς. Πανάξιο βραβείο Ερμηνείας του Φεστιβάλ Καννών στην πρωταγωνίστρια-αποκάλυψη
Το χρονικό τεσσάρων χρόνων από την ζωή μιας νεαρής γυναίκας, η οποία καλείται να εξερευνήσει τα περίπλοκα μονοπάτια της ζωής και του έρωτα ενώ παλεύει για την καριέρα της. Όλα αυτά θα την κάνουν να καταλάβει καλύτερα τον εαυτό της και θα την φέρουν αντιμέτωπη με μια πιο ρεαλιστική εικόνα για το ποια πραγματικά είναι.
Ο Γιοακίμ Τριερ αντιμετωπίζει τον έρωτα με απόλυτη ειλικρίνεια και δεν διστάζει να φανερώσει ακόμα και τις πιο δύσκολες πτυχές του.
Μια από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί των τελευταίων χρόνων! Μια ταινία που ξεχειλίζει από ζωή!

 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture