Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι ταινίες στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως τις 31 Αυγούστου 2022

Οι ταινίες στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρί...

Δείτε αναλυτικά

Τέσσερις ταινίες έχει προγραμματίσει να προβάλλει το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα και μέχρι τις 31 Αυγούστου

Το πρόγραμμα:

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 18/8 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
«ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣΟΝ»

Σκηνοθεσία:
Κλιντ 'Ιστγουντ
Με τους:
Άνι Κόρλεϊ Κλιντ 'Ιστγουντ Μέριλ Στριπ

Διάρκεια: 135

Περίληψη
Το καλοκαίρι του 1965 κι ενώ η οικογένειά της απουσιάζει, μια επαρχιώτισσα νοικοκυρά γνωρίζει ένα γοητευτικό φωτογράφο που έχει έρθει για τέσσερις μέρες στα μέρη τους, θέλοντας να φωτογραφίσει τις γέφυρες του Μάντισον.

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/8
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00
«ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ»

Σκηνοθεσία: Νταβίντ και Στεφάν Φενκινός
Ηθοποιοί: Μόνικα Μπελούτσι, Καρόλ Μπουκέ, Καρίν Βιάρ
Διάρκεια: 102 λεπτά
Είδος ταινίας: Κωμωδία

Αντιμέτωποι με τις φαντασιώσεις τους, έξι ζευγάρια προσπαθούν να εξερευνήσουν τις κρυμμένες πλευρές της ερωτικής τους ζωής. Έξι ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση στην ευχαρίστηση. Από το παιχνίδι ρόλων έως την αποχή, μέσω έκθεσης, έξι ξεχωριστές ιστορίες με το ίδιο κεντρικό ερώτημα σχετικά με την σεξουαλική επιθυμία, τόσο του ενός όσο και του άλλου. Ένα εκρηκτικό γυναικείο καστ που απαρτίζουν η Μόνικα Μπελούτσι, η Καρόλ Μπουκέ και η Καρίν Βιάρ.

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 25/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8/2022
ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:30
«ΜΙΝΙΟΝΣ 2:Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥ»

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά
Ακούγονται οι: Γιάννης Ζουγανέλης
Διάρκεια: 87 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια
Περίληψη
Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του '70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια.
Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:15
«ΟΥΤΕ ΚΑΝ»

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Ηθοποιοί: Ντάνιελ Καλούγια, Κέκε Πάλμερ, Στίβεν Γέουν, Μάικλ Γούινκοτ, Μπράντον Περέα
Διάρκεια: 130 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ Μυστηρίου

Περίληψη
Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τζόρνταν Πιλ, συντάραξε και επαναπροσδιόρισε το μοντέρνο σινεμά τρόμου με τις ταινίες Τρέξε! (Get Out) και Εμείς (Us). Φέτος δίνει μια νέα πνοή στο σινεμά του φανταστικού με ένα νέο ποπ εφιάλτη: το έπος κοσμικού τρόμου, με τίτλο Ούτε Καν (Nope). Η ταινία φέρνει κοντά τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια (Get Out, Judas and the Black Messiah), με την Κέκε Πάλμερ (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Oscar Στίβεν Γέουν (Minari, Okja), που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture