Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 12 έως και τις 18 Μαΐου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Δύο είναι οι καινούριες ταινίες, η περιπέτεια με στοιχεία τρόμου "Firestarter/Πύρινη Οργή" και η κατασκοπευτική περιπέτεια "Operation Mincemeat/Επιχείρηση Κιμάς" με τον Κόλιν Φερθ

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 12 Μαΐου έως και την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 2 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 7 στις 20.00 και στις 22.40 καθημερινά

"Operation Mincemeat/Επιχείρηση Κιμάς"

1943: Οι Σύμμαχοι είναι αποφασισμένοι να εξολοθρεύσουν την απειλή του Χίτλερ και σχεδιάζουν μία μεγάλη επίθεση στη Σικελία. Βρίσκονται μπροστά σε μία απίθανη πρόκληση: πώς θα καταφέρουν να προστατεύσουν τους στρατιώτες τους από τη σφαγή στη μάχη; Η τελική ευθύνη βαραίνει δύο μυστικούς πράκτορες, τον Γιούεν Μόνταγκιου (Κόλιν Φερθ) και τον Τσαρλς Κολμόλντλεϊ (Μάθιου Μακφέιντεν), που καταστρώνουν την πιο απρόσμενη στρατηγική αποπροσανατολισμού του αντιπάλου με το βοήθεια ενός νεκρού.

Πρόκειται για μία Βρετανική πολεμική δραματική ταινία του 2022 σε σκηνοθεσία του John Madden που μας έχει χαρίσει το Οσκαρικό φιλμ "Ερωτευμένος Σαίξπηρ" και το "Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι". Η ταινία "Operation Mincemeat" έχει βασιστεί στο βιβλίο του Ben Macintyre για τη βρετανική επιχείρηση κατασκοπείας με την ονομασία Mincemeat κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν.

Πρωταγωνιστούν οι: Κόλιν Φερθ, Μάθιου Μακφέιντεν, Κέλι Μακντόναλντ, Πενέλοπε Γουίλτον, Τζόνι Φλιν, Τζέισον Άιζακς, Μαρκ Γκάτις.

Διανομή από την TANWEER.  

Διάρκεια: 128 λεπτά.                 

Αίθουσα 2 στις 20.40 και στις 22.50 καθημερινά

"Firestarter - Πύρινη Οργή"

Για περισσότερο από δέκα χρόνια οι γονείς της, ο Άντι και η Βίκυ ζουν μια διαρκή καταδίωξη, απελπισμένοι να κρύψουν την κόρη τους, Τσάρλι από μια σκιώδη Ομοσπονδιακή Υπηρεσία που θέλει να εκμεταλλευτεί το πρωτοφανές χάρισμά της για τη δημιουργία πυρκαγιάς σαν χρήση όπλου μαζικής καταστροφής. Ο Άντι έχει διδάξει την Τσάρλι διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εκτονώνει τη δύναμή της, η οποία προκαλείται από θυμό ή από πόνο. Αλλά καθώς η Τσάρλι γίνεται 11, ο έλεγχος της φωτιάς γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη υπόθεση. Ύστερα από ένα περιστατικό που αποκαλύπτει την τοποθεσία που κρύβεται η οικογένεια, ένας μυστηριώδης πράκτορας αναλαμβάνει την αποστολή να κυνηγήσει την οικογένεια και να παγιδεύσει την Τσάρλι μια για πάντα. Η Τσάρλι όμως έχει διαφορετικά σχέδια.

Καλοφτιαγμένη περιπέτεια τρόμου βασισμένη σε βιβλίο του μετρ του είδους, Στίβεν Κινγκ. Είχε ξαναγυριστεί σε ταινία το 1984 και έπαιζε η Ντρου Μπάριμορ.

Σκηνοθεσία:  Κιθ Τόμας

Πρωταγωνιστούν οι: Ζακ Έφρον, Ράιαν Κίρα Άρμστρονγκ, Σίντνεϊ Λέμον, Κέρτγουντ Σμιθ και Τζον Μπίζλι, μαζί με τους Μάικλ Γκρέιαϊζ και Γκλόρια Ρούμπεν.

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Διανομή από την TULIP.                

Αίθουσα 3 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 19.30 και στις 22.10 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 20.20 και στις 23.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 18.20 και στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.00 και στις 22.40

"Doctor Strange in the multiverse of madness"

Η ταινία "Doctor Strange In The Multiverse Of Madness" με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και πάλι στον κεντρικό ρόλο, αποτελεί τη συνέχεια του Doctor Strange, Avengers: Η Τελευταία Πράξη & Soiderman: No Way Home και είναι συνολικά η 28η ταινία του MCU. Η σκηνοθεσία είναι του Sam Raimi και πρωταγωνιστούν εκτός από τον Benedict Cumberbatch ως ο Stephen Strange, η Elizabeth Olsen, και οι Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez. Μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν τους "Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη", o Dr. Stephen Strange συνεχίζει να αναζητά την Time Stone. H συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά - που όμως πλέον μετατράπηκε σε εχθρό - θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ανείπωτο κακό.

Σκηνοθεσία:  Σαμ Ράιμι.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 126 λεπτά.

Διανομή από την FEELGOOD.  

H νέα αυτή ταινία της Μάρβελ ήρθε 1η στο εγχώριο boxoffice, το 4ήμερο, 5 έως 8 Μαΐου 2022, με 115.000 εισιτήρια σε 183 αίθουσες πανελλαδικά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της σε μία μόλις εβδομάδα είναι 508 εκατ. δολάρια, από τα οποία 213 εκατ. προέρχονται από το Αμερικάνικο boxoffice.

 

Αίθουσα 1 στις 21.45 καθημερινά

"The Northman - Ο Άνθρωπος απ' τον Βορρά"

Σκοτεινή μεσαιωνική περιπέτεια σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Έγκερς και μ' ένα πολύ καλό καστ όπου ξεχωρίζουν ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, ο Ίθαν Χοκ, ο Δανός ηθοποιός Κλέις Μπανγκ και η Νικόλ Κίντμαν. Βέβαια η ταινία που έχει καταλληλότητα μόνο για ενηλίκους άνω των 18 ετών, έχει πολλές σκηνές βίας καθώς επιχειρεί να δείξει με ιδιαίτερο ρεαλισμό την βαρβαρότητα που επικρατούσε στο βασίλειο των Βίκινγκ της εποχής.

Παίζουν ακόμα η πολύ όμορφη Άνια Τέιλορ-Τζόι, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Ισλανδή σταρ της μουσικής Björk σε μία σύντομη εμφάνιση ως μάγισσα.

«Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά» είναι ένα επικό θρίλερ εκδίκησης που εξερευνά πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ένας Βίκινγκ πρίγκιπας προκειμένου να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του βασιλιά πατέρα του.

Διάρκεια: 136 λεπτά.

Διανομή από την TULIP.

Η ταινία στο εγχώριο box office έχει φτάσει σε 3 εβδομάδες προβολής τα σχεδόν 40.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Στο Αμερικάνικο boxoffice η ταινία έχει φτάσει σε 3 εβδομάδες τα 29 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 24 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κοστίσει κοντά στα 70 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 18.50 καθημερινά

"Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ - Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore"

Πρόκειται για τη νέα ταινία του γνωστού franchise φαντασίας.

Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ (στο ρόλο ο Τζουντ Λο) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (τον υποδύεται ο Μαντς Μίκελσεν του περσινού Οσκαρικού φιλμ «Άσπρο Πάτο») απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον Μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ (ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρεντμέιν) να ηγηθεί μίας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πως θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Η σκηνοθεσία είναι του  Ντέιβιντ Γέιτς.

Παίζουν και οι: Έζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Κάλουμ Τέρνερ, Τζέσικα Γουίλιαμς και η Κάθριν Γουότερσον.

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 142 λεπτά.

Διανομή από TANWEER.

Η ταινία στις ΗΠΑ σε 4 εβδομάδες προβολής βρίσκεται στα 88 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 280 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας το φιλμ σε 4 εβδομάδες έχει ξεπεράσει πανελλαδικά τα 71.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 22.30 καθημερινά

"Memory - Η Μνήμη του Δολοφόνου"

Ο Άλεξ Λιούς (τον υποδύεται ο σταρ Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος μα γερασμένος ηικιακά εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό. Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (στο ρόλο ο Γκάι Πιρς του «Memento»), η Λίντα Άμιστεντ και ο Μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ. Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Η σκηνοθεσία είναι του Μάρτιν Κάμπελ,  ο οποίος έχει υπογράψει σκηνοθετικά 2 ταινίες James Bond, το "GoldenEye" το 1995 με τον Πιρς Μπρόσναν και το "Casino Royale" το 2006 με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Παίζουν επίσης η Ιταλίδα σούπερ σταρ Μόνικα Μπελούτσι και οι Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον.

Κατηγορία: Δράσης

Διάρκεια: 114 λεπτά.

Διανομή από ODEON.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά, γύρω στα 15.000 εισιτήρια.

Το φιλμ "Memory" που είναι ριμέικ μίας βέλγικης ταινίας, ξεκίνησε να παίζεται και στη Βόρειο Αμερική όπου οι εισπράξεις του σε 2 εβδομάδες είναι στα 6,1 εκατ. δολάρια συν ακόμη 1 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 8 στις 20.10 καθημερινά

"Η Χαμένη Πόλη - The Lost City"

Η εξαιρετική αλλά μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντάς». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της.

Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Σκηνοθεσία:  Άνταμ Νι.

Στο πλάι του Τσάνινγκ Τέιτουμ και της Σάντρα Μπούλοκ παίζουν και οι Ντάνιελ Ράντκλιφ, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Όσκαρ Νούνιες και ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Διανομή από Odeon.

Η ταινία σε 7 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει πανελλαδικά τα 50.000 εισιτήρια ενώ στο Αμερικάνικο box office σε 7 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 95 εκατ. δολάρια συν ακόμη 68,5 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.  

Αίθουσα 3 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο

"100% Wolf - 100% Λύκος"

O Φρέντι Λουπέν θα ήταν ένας συνηθισμένος έφηβος, εάν δεν ήταν ο νεότερος απόγονος μιας οικογένειας λυκανθρώπων! Τρέμοντας την ώρα της πρώτης μεταμόρφωσής του σε λύκο στα 14 του, ο Φρέντι διαπιστώνει με έκπληξη και τρόμο, πως τελικά, αντί για αιμοβόρος λύκος, μεταβάλλεται σ’ ένα …λευκό-ρόζ και φουντωτό σκυλί κανίς! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Φρέντι, σαν σκύλος, βιώνει τη δύσκολη ζωή του αδέσποτου στο δρόμο, για να καταλήξει σε μια «σκυλο-φυλακή»! Θα τα καταφέρει να αποδράσει από εκεί; Ποιος είναι ο μυστηριώδης τύπος που τον ακολουθεί κατά πόδας, και θα αποδείξει τέλος πάντων ο Φρέντι πως είναι 100% λύκος;

Σκηνοθεσία: Άλεξ Στάντερμαν                       

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Διάρκεια: 96 λεπτά.

Διανομή από την TANWEER.    

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.  

Στο εγχώριο boxoffice η ταινία ξεκίνησε με περίπου 2.500 εισιτήρια σε 53 αίθουσες πανελλαδικά.       

Αίθουσα 3 στις 19.00 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 17.40 μόνο το σαββατοκύριακο

"Sonic the Hedgehog 2 - Sonic: Η Ταινία 2"

Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επέστρεψε για μια νέα περιπέτεια στο "Sonic: Η Ταινία 2". Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Σόνικ θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Νακλς, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Σόνικ ξεκινάει μαζί με τον Τέιλς ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ.

Με τους Τζιμ Κάρει, James Marsden, τη φωνή του Ben Schwartz, την Tika Sumpter, και τους Natasha Rothwell, Adam Pally και Shemar Moore.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Διανομή από την Odeon. Το φιλμ προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Η ταινία σε 6 εβδομάδες προβολής στην χώρα μας έχει κόψει περισσότερα από 70.000 εισιτήρια.

Εξαιρετική είναι & η πορεία της ταινίας στις ΗΠΑ όπου σε 5 εβδομάδες έχει πλησιάσει σε εισπράξεις τα 170,5 εκατ. δολάρια συν ακόμη 180 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 4 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο

"Turning Red - Πάντα στο Κόκκινο"

Η νέα ταινία της Pixar και της Ντίσνει για το τέρας που κρύβουμε όλοι μέσα μας σηματοδοτεί και το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Ντόμι Σι.

Μπορεί η 13χρονη Μέιλιν να ξεχωρίζει με την έντονη προσωπικότητά της, όμως, τίποτα δεν συγκρίνεται με το γιγάντιο κόκκινο πάντα στο οποίο μεταμορφώνεται κάθε φορά που την κατακλύζει ένα έντονο συναίσθημα. Πάντα δηλαδή, αν κρίνουμε από το πέρασμά της στην εφηβεία! Το γεγονός ότι η υπερπροστατευτική μητέρα της, Μινγκ, μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της, δεν βελτιώνει την ανεξέλεγκτη κατάσταση της Μέιλιν.

Σενάριο: Julia Cho, Domee Shi

Σκηνοθεσία: Domee Shi.

Στην πρωτότυπη Αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι: Rosalie Chiang, Sandra Oh, Ava Morse, Maitreyi Ramakrishnan, Hyein Park, Orion Lee, Wai Ching Ho, Tristan Allerick, Addison Chandler.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Πέγκυ Μανωλά, Βίκυ Νικολαΐδου, Εριέττα Σαούγκου, Λυδία Τζανουδάκη, Μαρτίνα Δημοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βούλα Κώστα, Παναγιώτης Κλάδης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Έλλη Πρόκου, Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Συριώτης, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης, και οι Μιχάλης Βλαβιανός, Μαρία Ζερβού.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Η ταινία στη χώρα μας έχει ξεπεράσει τα 75.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 5 στις 18.10 καθημερινά

"Τα Κακά Παιδιά - The Bad Guys"

Χαριτωμένη κωμωδία δράσης κινουμένων σχεδίων από την DreamWorks Animation.

Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά! Προβάλλεται στις Πατρινές αίθουσες μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία Πιερ Περιφέλ.

Το σενάριο είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Άαρον Μπλέιμπι.

Παραγωγοί: Ντέιμον Ρος, Ρεμπέκα Χάντλεϊ.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι:

Ταραντούλα: Κατερίνα Τσάβαλου,

Λύκος: Ντένης Μακρής

Καρχαρίας: Άγγελος Λιάγκος,

Πιράνχα: Θάνος Λέκκας

Φίδης: Χάρης Γρηγορόπουλος.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από την Tulip.

H ταινία τα έχει πάει αρεκτά καλά στη χώρα μας. Σε 7 εβδομάδες προβολής έχει κόψει πανελλαδικά κοντά στα 55.000 εισιτήρια.

Στις Αμερικάνικες αίθουσες σε 3 εβδομάδες προβολής έχει ήδη φτάσει τα 59 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις συν ακόμη 91 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture