Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο σταρ Ζακ Έφρον παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ριμέικ του «Firestarter» του Στίβεν Κινγκ

Ο σταρ Ζακ Έφρον παίρνει πρωταγωνιστικό ...

Στην 1η ταινία που είχε γυριστεί το μακρινό 1984 έπαιζε η μικρή τότε Ντρου Μπάριμορ

Ένα πρότζεκτ που στο παρελθόν είχε δοθεί στον σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν, αλλάζει χέρια και ξεκινά σύντομα γυρίσματα, 36 χρόνια μετά την 1η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του διάσημου συγγραφέα Στίβεν Κινγκ.

Όπως γράφει ο Τάσος Μελεμενίδης στο cinemagazine.gr, αναμένεται να είναι η δεύτερη κινηματογραφική απόπειρα πάνω στο «Firestarter» μετά την ταινία του 1984. Η μικρή τότε Ντρου Μπάριμορ, λίγο μετά την παρουσία της στον «Ε.Τ.» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, πρωταγωνίστησε στο ομώνυμο φιλμ με θέμα ένα νεαρό κορίτσι που έχει τη δυνατότητα να ανάβει, κυριολεκτικά, φωτιές μόνο με τη σκέψη της.

Το πρότζεκτ αυτό πρωτοανακοινώθηκε πριν 2 χρόνια από τη Blumhouse και αρχικά είχε συνδεθεί με το όνομα του Τουρκογερμανού σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν, μια επιλογή-έκπληξη για τη σκηνοθεσία. Τελικά η ταινία έφυγε από τα χέρια του Ακίν και θα την αναλάβει ο Κιθ Τόμας, σκηνοθέτης του πολύ αξιόλογου «The Vigil».

Η εταιρία παραγωγής μάλιστα ανακοίνωσε τον 33χρονο σταρ Ζακ Έφρον για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους (πιθανόν αυτόν του πατέρα του κοριτσιού) και σύντομα αναμένεται να συμπληρωθεί και το βασικό καστ.

Το βιβλίο θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα του Κινγκ και η μεταφορά του 1984 δεν ενθουσίασε τους περισσότερους. Οι φαν του συγγραφέα είχαν την ατυχία να δουν και μια ακόμη διασκευή, για λογαριασμό της τηλεόρασης το 2002, το «Firestarter 2: Rekindled» το οποίο πέρασε πολύ γρήγορα στη λήθη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture