Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Κοντά 400 Πατρινοί πήγαν σινεμά το περασμένο βροχερό Σάββατο

Κοντά 400 Πατρινοί πήγαν σινεμά το περασ...

Στα Odeon Veso Mare - Προτιμήθηκαν τα φιλμ "After 2", "Πόλεμος στο σπίτι" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και "Greenland" με τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Τουλάχιστον απογοητευτικά είναι τα νούμερα των εισιτηρίων που κόπηκαν το περασμένο 4ήμερο, 24 με 27 Σεπτεμβρίου 2020 στις κινηματογραφικές αίθουσες ενώ και οι 2 πρεμιέρες, η έξυπνη κωμωδία «Πόλεμος στο Σπίτι» με μεγάλο ατού τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε φόρμα στα 77 του χρόνια και «Η Εποχή της Βροχής», δεν κατάφεραν να προσελκύσουν πολύ κόσμο. Η αλήθεια είναι πως στην Αθήνα την όλη κατάσταση έχουν δυσχεράνει τα συνεχή κρούσματα covid-19 και βέβαια το ότι ανεστάλη η λειτουργία των κλειστών 12μηνης διάρκειας κινηματογραφικών αιθουσών έως τις 4/10 με μόνο τα θερινά σινεμά να λειτουργούν. Με τον καιρό ωστόσο να αλλάζει και να ψυχραίνει τα βράδια, το μεγάλο ζητούμενο και αγωνία είναι τι θα αποφασιστεί μετά τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Στην Πάτρα σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το περασμένο 4ήμερο με το θερινό σινε Κάστρο στο Ρίο να έχει πλέον κλείσει ανανεώνοντας το ραντεβού του για του χρόνου το καλοκαίρι, υπήρχε πλέον μόνο η επιλογή των Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων με τα ενδεικνυόμενα υγειονομικά μέτρα όπως μάσκες προστασίας εντός της αίθουσας και άλλη έξοδο των θεατών στο τέλος της προβολής για την αποφυγή συνωστισμού, όπου τα πράγματα κύλησαν συμπαθητικά το Σάββατο 26/9 καθώς λόγω και της βροχής κάποιοι επέλεξαν να πάνε σινεμά και όπως μάθαμε τα εισιτήρια πλησίασαν τα περίπου 400. Ο αριθμός αυτός βέβαια απέχει πολύ από ένα καλό σαββατόβραδο φθινοπώρου ή χειμώνα ωστόσο ήταν μία μικρή ένεση αισιοδοξίας.

Τα φιλμ που επέλεξαν οι Πατρινοί ήταν το νεανικό «After 2, Μετά τη Σύγκρουση - After We Collided» του Ρότζερ Καμπλ που πανελλαδικά πρόσθεσε το περασμένο 4ήμερο άλλα 1400 εισιτήρια και έχει πλησιάσει σε σχεδόν 4 εβδομάδες τα 54.000 εισιτήρια καθώς και το «Greenland: Το Τελευταίο Καταφύγιο» του Ρικ Ρόμαν Βο όπου ο Σκωτσέζος σούπερ σταρ της περιπέτειας,Tζέραρντ Μπάτλερ ενώνει δυνάμεις ξανά με τον σκηνοθέτη του «Ο Φύλακας Άγγελος έπεσε» για μία ακόμα περιπέτεια καταστροφής. Το συγκεκριμένο φιλμ σε 46 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε το περασμένο 4ήμερο, 2.360 εισιτήρια και σε 2 εβδομάδες έχει φτάσει σύμφωνα με το flix.gr, τα 12.241 εισιτήρια.

Οι Πατρινοί και δη οι πιτσιρικάδες επέλεξαν και την κωμωδία «Πόλεμος στο σπίτι - The War With Grandpa» του Τιμ Χιλ όπου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει να αντιμετωπίσει το θυμό και τις «παγίδες» του 13χρονου εγγονού του Πίτερ (στο ρόλο ο Όουκς Φέγκλει του «Πιτ & ο Δράκος του» της Ντίσνει σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λόουερι). Το αστείο είναι αλήθεια φιλμ αν και με ένα κάπως πιο Αμερικάνικο χιούμορ (2 σκηνές με την Ούμα Θέρμαν που είναι η κόρη του Ντε Νίρο στην ταινία κι έναν αστυνομικό, βγάζουν αρκετό γέλιο όπως και δύο σκηνές του ντε Νίρο με τον γαμπρό του – Ρομπ Ριγκλ), σε 48 αίθουσες πανελλαδικά, έμεινε κάτω από τα 4.000, στα 3.710 εισιτήρια.

Από το οικογενειακό κοινό ψιλοπροτιμήθηκε το «Scooby-Doo!» που μέχρι σήμερα σε περίπου 2 εβδομάδες έχει φτάσει τα 12.732 εισιτήρια, η «Μουλάν» της Ντίσνει έχει φτάσει σε 3 εβδομάδες τα 33.000 εισιτήρια (χαμηλό νούμερο για Ντίσνει), το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι στα 105.256 εισιτήρια, η καλλιτεχνική ταινία «Η Εποχή της Βροχής», σε 6 αίθουσες στην Αθήνα έκοψε 1.103 εισιτήρια και τέλος το δραματικό φιλμ της Σάλι Πότερ «Οι Ζωές Που Δεν έζησα» με τον Χαβιέ Μπαρδέμ που είδαμε και στην Πάτρα, έκοψε μέχρι σήμερα πανελλαδικά 3.235 εισιτήρια.

Επίσης η χαριτωμένη ανιμέισον ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία -Trolls World Tour» του Γουόλτ Ντορν σε 6 εβδομάδες προβολής ξεπέρασε τα 45.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture