Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πρεμιέρα με τους άνδρες της ζωής της σε «τελείως Carrie» style

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Πρεμιέρα με τους άν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα νέα επεισόδια Just Like That που συνεχίζουν το αξεπέραστο Sex & the City, γιορτάστηκαν στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης

Αποζημίωσε άπαντες η εμφάνιση της 56χρονης star, παραγωγού, επιχειρηματία μόδας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης. Η 56χρονη ηθοποιός και στυλιστικό ίνδαλμα ντύθηκε όπως θα ντυνόταν στα νιάτα της η τηλεοπτική, πολυαγαπημένη Carrie: ρομαντικά και κοριτσίστικα, δίχως να λείπει η εμβληματική τούλινη φούστα- σήμα κατατεθέν της. Στην πρεμιέρα των πολυαναμενόμενων επεισοδίων Just Like That που συνεχίζουν το διάσημο σήριαλ Sex & the City (το οποίο έκανε φινάλε το 1998), συνοδευόταν από τον ηθοποιό σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και το γιο τους Τζέιμς. Εδειχνε πάρα πολύ χαρούμενη και κομψή με το χαρακτηριστικό προσωπικό της ύφος.

Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα custom φόρεμα με κάπα του αριστοκρατικού οίκου Oscar de la Renta, το οποίο σχεδίασε το νυν σχεδιαστικό δίδυμο του label, Laura Kim και Fernando Garcia. Είχε ντραπέ ασημί μπούστο και φουσκωτή φούστα από κεντημένο ταφτά και ροζ τούλι. Αξεσουάρ που «φώτισε» το outfit τα φούξια σατέν γοβάκια Duchessa από τη σειρά παπουτσιών της SJP. Kοσμήματα Fred Leighton, Larkspur, Hawk και vintage μπιζού καθώς και ένας ρετρό κότσος ολοκλήρωσαν την εικόνα της. Εννοείται πως με κάθε της κίνηση τα φλας άστραφταν και εκείνη είχε φροντίσει να ποζάρει στο σπίτι με τον τρόπο της Carrie στο σάουντρακ των υποτίτλων. Μαζί της βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί και οι συμπρωταγωνίστριές της Σύνθια Νίξον και Κριστίν Ντέιβις αλλά η Σάρα ήταν η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα της βραδιάς.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View