Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η European Cinema Night την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στον Κινηματογράφο Τριανόν

Η European Cinema Night την Πέμπτη 9 Δεκ...

Θα προβληθεί η πολυβραβευμένη και υποψήφια στα Όσκαρ 2020 ταινία "Corpus Christi" από την Πολωνία

Τo δίκτυο ευρωπαϊκών κινηματογράφων Europa Cinemas και ο Κινηματογράφος Τριανόν στην οδό Κοδριγκτώνος πλησίον της Πατησίων στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει μία μοναδική European Cinema Night (Νύχτα Ευρωπαϊκού Σινεμά) την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 19:30.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα προβάλλουμε την πολυβραβευμένη και υποψήφια στα Όσκαρ 2020 ταινία, «Corpus Christi», θα μιλήσουμε με τρεις νέους και φρέσκους δημιουργούς για την έννοια της 2ης ευκαιρίας, και θα μοιραστούμε ιστορίες που αγαπάμε όπως ο καθένας μας το νιώθει.

Κατόπιν θα ακολουθήσει Cocktail party και εκλεκτά εδέσματα αλά Tavola Fredda, που λένε και στο χωριό μας, στο φουαγιέ του κινηματογράφου Τριανόν.

Αναμένεται αν είναι μια ξεχωριστή κινηματογραφική βραδιά.

“European Cinema Night – Sharing stories we love”

-        19:30 Προβολή Ταινίας «Corpus Christi» σε σκηνοθεσία του 40χρονου Πολωνού δημιουργού Jan Komasa, με τουςBartosz Bielenia, Aleksandra Konieczna, Eliza Rycembel, Tomasz Zietek.

Μετά την προβολή η Παυλίνα Αγαλιάνου (Σκηνοθέτις / Κριτικός Κινηματογράφου), ο Κώστας Σταματόπουλος (Σκηνοθέτης) και ο Σήφης Στάμου (Σκηνοθέτης) συζητάνε για τη «2η ευκαιρία».

-        22:00 Cocktail + Τavola Fredda party.

 Η “European Cinema Night – Sharing stories we love” στην Αθήνα διοργανώνεται από τον κινηματογράφο Τριανόν και το δίκτυο Ευρωπαϊκών σινεμά EUROPA CINEMAS και πραγματοποιείται με την στήριξη του Creative Europe Media.

*Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ογδόντα (80) κινηματογράφοι σε όλη την Ευρώπη θα συμμετάσχουν στην 4 η διοργάνωση της European Cinema Night, με 5 ημέρες δωρεάν προβολών από τις 6 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

*Θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας και μόνον κατόπιν ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού/νόσησης σύμφωνα με τα οριζόμενα από το νόμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture