Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

O «ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ» VASSILIKOS LIVE ΣΤΟ ΝΙΑΡΧΟΣ 15/4, ME TO NEO TOY AΛΜΠOYM «ΑΜAZING GRAY»

O «ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ» VASSILIKOS LIVE ΣΤΟ ΝΙΑΡΧΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το γκρίζο μπορεί να είναι καταπληκτικό

Στα μέσα του επόμενου μήνα (Δευτέρα 15 Απριλίου) έχει προγραμματιστεί το πολυαναμενόμενο live του πατρινού ποπ τροβαδούρου και συνθέτη Vassilikos στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Όπως ανακοινώθηκε, η «ψυχή» των Raining Pleasure και κορυφαία «μορφή» του αγγλόφωνου ελληνικού πενταγράμμου, υπόσχεται ένα πρόγραμμα βασισμένο στο νέο άλμπουμ Amazing Grey, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Aπό το ρεπερτόριο της βραδιάς δεν θα λείπουν επιτυχίες από το Vintage με τις ολοκληρωτικές διασκευές διάσημων κλασικών κομματιών και γεύση από το Sunday Cloudy Sunday με τις πρωτοποριακές διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη.

Στη νέα του δισκογραφική δουλειά ο ιδιαίτερος καλλιτέχνης είναι επηρεασμένος, όπως πάντα, από τα ‘60s, αλλά εμφανίζει και πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, ενώ διατηρεί την κιθάρα πρωταγωνίστρια της μουσικής του, με πολύ πιο έντονη την παρουσία των συνθεσάιζερ. Eίναι το τρίτο του album και ταυτόχρονα το πρώτο όπου σε όλα τα κομμάτια έχει γράψει μουσική και στίχους και έχει κάνει την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Μέσα στην πολυχρωμία της άνοιξης το Amazing Grey έρχεται να αναιρέσει όλα τα στερεότυπα που έχουν ανακηρύξει το γκρι ως το πιο βαρετό χρώμα. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο δημιουργός: «Ο κάθε στίχος και η κάθε φράση αυτού του δίσκου αποτελούν μέρος των σκέψεων που με απασχολούσαν για χρόνια, αλλά ποτέ πριν δεν τις είχα μοιραστεί με κάποιον. Μερικές είναι σκοτεινές, άλλες θετικές και χαρούμενες. Η αναζήτηση της αυτοϊασης με βοήθησε να ντύσω την σκοτεινή μου διάθεση με ανυψωτικούς ήχους. Το γκρίζο μπορεί να είναι καταπληκτικό».

Τον Vassilikos θα πλαισιώσουν στη σκηνή ο πατρινός δεξιοτέχνης των κρουστών Σωτήρης Ντούβας στα τύμπανα και οι Βαγγέλης Στεφανόπουλος και Κωστής Χριστοδούλου στα πλήκτρα. Θυμίζουμε πως η τελευταία συναυλία του Vassilikos στην Πάτρα ήταν τον περασμένο Αύγουστο στο Αρχαιολογικό Μουσείο σε γιορτινή βραδιά για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

 

 

*Τιμή εισιτηρίου: €10. Μειωμένα εισιτήρια των €5 δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του δήμου Καλλιθέας.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο SNFCC.org, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (εκδοτήρια ΕΛΣ), καθώς και στα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View