Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Θεατρικά και παραδοσιακά χορευτικά φέτος στο τριήμερο εκδηλώσεων "Λεύκα 2014" στην Πάτρα

Θεατρικά και παραδοσιακά χορευτικά φέτος...

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 3-5 Ιουλίου 2014

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΛΕΥΚΑ 2014» θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Λεύκας στην Πάτρα, κάτω από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου από τον τοπικό εκπολιτιστικό σύλλογο το τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουλίου 2014.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν δύο θεατρικές παραστάσεις καθώς και το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που έχει γίνει πλέον παράδοση για την πόλη μας.

Τα τμήματα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Λεύκας Πατρών «Ο Άγιος Νικόλαος» θα παρουσιάσουν την δουλειά τους με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ενώ στον χώρο του συλλόγου θα λειτουργήσει και έκθεση ζωγραφικής από τα παιδιά του αντίστοιχου τμήματος. Η πλατεία της Λεύκας με τις ιτιές και το πράσινο αναμένεται και φέτος να γεμίσει από κόσμο που θα σπεύσει να χαρεί να απολαύσει τις εκδηλώσεις.

Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το εξής.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 στις 21.00, θεατρική παράσταση από την παιδική ομάδα «Ήθος Ποιεί», «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 στις 21.00, θεατρική παράσταση «Βγάλ’τον υπουργό απ’ την πρίζα» του Eric Idle σε διασκευή των Ρέππα – Παπαθανασίου, από την ομάδα "Ήθος Ποιεί".

Σάββατο 5 Ιουλίου στις 21.00, παραδοσιακοί χοροί, λάτιν και ζούμπας από το χορευτικό τμήμα του εκπολιτιστικού συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View