Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Επιτυχημένη η μουσική βραδιά που διοργάνωσε το Σωματείο Ατόμων με Ψυχική Αναπηρία Π.Ε. Αχαΐας "Σθένος"

Επιτυχημένη η μουσική βραδιά που διοργάν...

Συμμετείχαν οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώργος Γκριζιώτης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Κώστας Κυρίτσης στην κιθάρα & τα φωνητικά και Ανδριάνα Τσαγκάρη στο τραγούδι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 18 Μαΐου 2024, στο φιλόξενο πολυχώρο του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, η μουσική βραδιά που διοργάνωσε το Σωματείο Ατόμων με Ψυχική Αναπηρία Π.Ε. Αχαΐας "ΣΘΕΝΟΣ".

Οι εξαιρετικοί μουσικοί Γιώργος Γκριζιώτης στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Κώστας Κυρίτσης στην κιθάρα και τα φωνητικά και η Ανδριάνα Τσαγκάρη στο τραγούδι, ανταποκρίθηκαν άμεσα κι εθελοντικά στην πρόσκληση του Σωματείου «ΣΘΕΝΟΣ» και ταξίδεψαν με τις λαϊκές και ρεμπέτικες μελωδίες τους όσους τυχερούς είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή.

Εργαζόμενοι του Κοινωνικού Συνεταιρισμού "Φάρος", μέλη του Σωματείου «ΣΘΕΝΟΣ», εργαζόμενοι και μέλη του Νοσοκομείου Ημέρας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "ο Άγιος Ανδρέας" καθώς και πολλοί  φροντιστές έδωσαν το παρών σε μια βραδιά χαράς, διασκέδασης και επικοινωνίας.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου "ΣΘΕΝΟΣ" Δημήτρης Φωτόπουλος τόνισε πως η πρωτοβουλία αυτή, όπως και άλλες που θα ακολουθήσουν, έχει δύο βασικούς  στόχους. Αφενός  την καλλιέργεια σχέσεων και τη γνωριμία μεταξύ των  ατόμων με ψυχική αναπηρία της περιοχής μας, ώστε να ενισχυθεί η αυτοεκπροσώπησή τους και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και αφετέρου, την απομάκρυνση του στίγματος και των προκαταλήψεων που συνοδεύουν τα ζητήματα της ψυχικής υγείας.

Ο Δ/ντης του ΕΚΕΨΥΕ, κ. Κούλης Στέφανος - Ψυχίατρος, στο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει για όλους  τους εμπλεκόμενους με την Ψυχική Υγεία, να συνεργάζονται και να δημιουργούν ευκαιρίες  ψυχαγωγίας και επικοινωνίας που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και δίνουν ένα μήνυμα αλλαγής παλαιών στερεοτύπων.

Στη φωτ. εικονίζεται ο Δ/ντης του ΕΚΕΨΥΕ...

Στη φωτ. εικονίζεται ο Δ/ντης του ΕΚΕΨΥΕ, κ. Κούλης Στέφανος - Ψυχίατρος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture