Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ένα από αγαπημένα βιβλία του Μπαράκ Ομπάμα, το νέο κινηματογραφικό πρότζεκτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ένα από αγαπημένα βιβλία του Μπαράκ Ομπά...
Μαρτάτος Tάκης

Η A24 και η εταιρεία παραγωγής του Σπίλμπεργκ, Amblin Entertainment θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το διάσημο μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα & μουσικού James McBride, «The Heaven & Earth Grocery Store»

Το ότι ο «παραμυθάς» του Χόλιγουντ Στίβεν Σπίλμπεργκ παραμένει εξαιρετικά δημιουργός παρότι ηλικιακά έχει φτάσει τα 77, είναι πολύ ωραίο.

Όπως έγινε γνωστό, η A24 και η εταιρεία παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ - Steven Spielberg, Amblin Entertainment ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το διάσημο μυθιστόρημα του Αμερικανού συγγραφέα και μουσικού Τζέιμς Μακμπράιντ - James McBride, με τίτλο «The Heaven & Earth Grocery Store».

Αν και βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, προς το παρόν ο διάσημος και τιμημένος με 2 βραβεία Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης θα αναλάβει μόνο την παραγωγή, αναφέρει το Deadline.

Το «The Heaven & Earth Grocery Store» αφηγείται την ιστορία μιας παρέας Μαύρων και Εβραίων που μένουν μαζί στη συνοικία Τσίκεν Χιλ, στο Πότσταουν της Πενσυλβάνια, κατά τις δεκαετίες του ΄20 και ΄30. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα θεωρείται ένα από αγαπημένα βιβλία του πρώην Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Ο γεννημένος στις 18 Δεκεμβρίου 1946 στο Σινσινάτι του Οχάιο, Στίβεν Σπίλμπεργκ (Η Λίστα του Σίντλερ, Η Διάσωση του στρατιώτη Ράιαν) μας χάρισε το 2022, το εξαιρετικό και με αυτοβιογραφικά στοιχεία φιλμ «The Fabelmans» που προβλήθηκε και στην Πάτρα, και προτάθηκε για 7 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για καλύτερη ταινία, σκηνοθεσία, α’ γυναικείο ρόλο – Michelle Williams, και καλύτερο β’ ανδρικό ρόλο – Judd Hirsch.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture