Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Πλησιάζει το Bridgerton 3, αποκαλύφθηκαν trailer και πλοκή, τώρα ερωτεύονται Πενέλοπε- Κόλιν

Πλησιάζει το Bridgerton 3, αποκαλύφθηκαν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αγαπημένη σειρά εποχής του Netflix επιστρέφει με δυο ενότητες επεισοδίων

Από τα μεγαλύτερα hits του Netflix, με φανατικό κοινό, η σειρά εποχής «Bridgerton» ανακοίνωσε τον τρίτο της κύκλο κυκλοφορώντας το σχετικό trailer.

Oι μεγαλοπρεπείς χοροεσπερίδες συνεχίζονται μαζί με τα υπέροχα κοστούμια, ενώ ξεδιπλώνονται νέοι έρωτες και γνωριμίες στις αρχοντικές βρετανικές σάλες και εξοχές. Η φαμίλια Bridgerton και ο περίγυρός της θα αναστατωθεί από τη σχέση του μικρότερου γιου Κόλιν με την φίλη και γειτόνισσά του Πενέλοπε. Από τον πρώτο κύκλο γνωρίζαμε πως εκείνη τον αγαπούσε δίχως ανταπόκριση. Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί η φιλία τους σε έρωτα.  

Η Πενέλοπε, η οποία εκπροσωπεί τον τύπο της άχαρης χοντρούλας ντεμπιτάντ που ζει καταπιεσμένη στο περιθώριο, αποφασίζει να εγκαταλείψει το όνειρο του Κόλιν, αφού άκουσε τα απαξιωτικά λόγια του στην τελευταία σεζόν. Κρίνει ότι ήρθε η ώρα να βρει σύζυγο, κάποιον που θα της παρέχει αρκετή ανεξαρτησία για να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τη μητέρα και τις αδερφές της. Όμως, λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, οι προσπάθειες της στον γάμο αποτυγχάνουν …

Εν τω μεταξύ, ο Κόλιν επιστρέφει από τα καλοκαιρινά του ταξίδια με νέα εμφάνιση και μια σοβαρή αίσθηση αιφνιδιασμού. Απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι η Πενέλοπε, το  άτομο που τον εκτιμούσε πάντα όπως ήταν, τον αγνοεί. Τα πράγματα περιπλέκονται για την Πενέλοπε καθώς η ρήξη της με την Ελόιζ, η οποία έχει βρει νέα φίλη δυσκολεύει το να κρατήσει μυστικό το alter ego της ως Lady Whistledown.

Στους κεντρικούς ρόλους δυο ανερχόμενα ταλέντα η 37χρονη Ιρλανδλη Νίκολα Κάχλαν που έχουμε δει παλιότερα στα "Κορίτσια του Ντέρι" του Netflix και ο 31χρονος Λιουκ Νιούτον από το δυτικό Εσεξ που έκανε τα πρώτα του βήματα στο κανάλι Disney. 

Τα πρώτα 4 επεισόδια της τρίτης σαιζόν θα προβληθούν από 16 Μαίου και τα επόμενα 4 από 13 Ιουνίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View