Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Η ρομαντική κομεντί "Λατρεύω να σε μισώ" που παίζεται και στην Πάτρα, πήρε την πρωτιά στο εγχώριο box office

Η ρομαντική κομεντί "Λατρεύω να σε ...
Μαρτάτος Tάκης

Αναμένεται η φόρα της να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες λόγω και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου

Να που μία ρομαντική κομεντί που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό, το φιλμ «Λατρεύω να σε Μισώ - Anyone but You» πήρε την πρωτιά στο εγχώριο box office το περασμένο 4ήμερο, 8-11/2/2024 εκτοπίζοντας το Οσκαρικό «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Μπορεί να μην «έσκισε» ακριβώς (υπολογίζεται πως προσέλκυσε 185 θεατές μέσο όρο ανά οθόνη), ωστόσο πλασαρίστηκε στην 1η θέση κόβοντας πανελλαδικά σε 71 αίθουσες, 13.131 εισιτήρια. Το φιλμ παίζεται στην Πάτρα στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε και αναμένεται να είναι η 1η επιλογή των θεατών και τις επόμενες μέρες λόγω και της εορτής των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Το φιλμ του Γουίλ Γκλουκ που το σενάριο του είναι μία χαλαρή, εκμοντερνισμένη παραλλαγή του Σαιξπηρικού «Much Ado About Nothing – Πολύ Κακό για το Τίποτα», με πρωταγωνιστές την Σίντνει Σουίνι και τον γοητευτικό Γκλεν Πάουελ του «Top Gun Maverick», στο εξωτερικό σε σχεδόν 8 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 170, 2 εκατ. δολάρια.

Διάρκεια: 103 λεπτά

Διανομή: Feelgood Entertainment.

To καστ περιλαμβάνει ακόμα τους Alexandra Shipp, GaTa, Hadley Robinson, Michelle Hurd, Dermot Mulroney, Darren Barnet, Bryan Brown, και την Rachel Griffiths.

Το υποψήφιο για 11 Όσκαρ, «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, συνέχισε στην 7η εβδομάδα προβολής του, σε 75 αίθουσες πανελλαδικά, με 12.653 εισιτήρια και σιγά σιγά πλησιάζει τα 400.000 (για την ακρίβεια είναι για την ώρα στα 381.419 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr).

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του «Poor Things» επίσης ολοένα & ανεβαίνουν και έχουν φτάσει στα 81,2 εκατ. δολάρια. Η υπέροχη νέα ταινία του Αλεξάντερ Πέιν «Τα Παιδιά του Χειμώνα» που διεκδικεί 5 Όσκαρ, συνέχισε αρκετά καλά στην 3η εβδομάδα προβολής της, κόβοντας σχεδόν 10.000 εισιτήρια σε 66 αίθουσες πανελλαδικά, και έχοντας φτάσει μέχρι και σήμερα σύνολο τα 53.832 εισιτήρια. Παγκοσμίως το φιλμ του Πέιν με πρωταγωνιστή τον θαυμάσιο Πολ Τζιαμάτι είναι στα 38 εκατ. δολάρια.

Από τις υπόλοιπες πρεμιέρες της κινηματογραφικής εβδομάδας, το φιλμ της Σοφίας Κόπολα «Priscilla» που παίζεται και στην Πάτρα στην αίθουσα 8 των Options Cinemas, έκοψε σε 42 αίθουσες πανελλαδικά, 3.884 εισιτήρια ενώ το αθλητικό δράμα «Σιδερένια Γροθιά -The Iron Claw» με τον Ζακ Έφρον που στο εξωτερικό έχει κάνει εισπράξεις παγκοσμίως 37 εκατ. δολαρίων, ξεκίνησε μέτρια με λιγότερα από 2.000 εισιτήρια (1.847 για την ακρίβεια) σε 38 αίθουσες (παίζεται και στην αίθουσα 1 στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

"Priscilla".

"Priscilla".

"Σιδερένια Γροθιά".

"Σιδερένια Γροθιά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil