Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

The Bow: Nαι, οι φιόγκοι είναι το απόλυτο hair accessory των Χριστουγέννων

The Bow: Nαι, οι φιόγκοι είναι το απόλυτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στη διάρκεια του 2023 είχαμε απανωτές red carpet εμφανίσεις με κορδέλες στα μαλλιά από celebrities

Εάν θέλετε να στολίσετε το κεφάλι σας αναβαθμίζοντας το styling του ρεβεγιόν, ένα είναι το απόλυτο αξεσουάρ: Ο φιόγκος. Μη νομίζετε πως φαντάζει παιδικός, έχει κάτι από γαλλική φινέτσα τύπου Chanel αλλά και μια άφθαρτη new vintage χάρη.

Στη διαρκεια του 2023 πολλές διάσημες κυρίες επέλεξαν φιόγκους και κορδελίτσες σε επίσημες εμφανίσεις τους. Ηταν κυρίαρχο beauty trend στο Met gala ενώ επιλέχθηκε σε πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες, στη Μόστρα της Βενετίας κ.α. Influencers σαν τη Χέιλι Μπίμπερ, τη Σίντνει Σουίνι, την Εμιλι Ραταζκόβσκι το επέδειξαν ενσωματωμένο στα χτενίσματά τους.

Μιλάμε για τον κλασικό, βελούδινο φιόγκο σε χαμηλή κοτσίδα ή ψηλό pony tail,  αλλά και σατινέ μικρότερα κορδελάκια στα πλάγια του κεφαλιού. Ο φιόγκος φοριέται και σαν ένα είδος ρετρό στέκας. Στη συντριπτική πλειοψηφία είναι μαύρος. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρόβαλε την τάση στην υπερβολή της με δέσιμο που έφθανε ως τη φούστα της. Το εν λόγω στοιχείο σύμφωνα με τους style experts επέστρεψε δυναμικά από τη δεκαετία του 1990  και κάνει θραύση σε όλες τις ηλικίες. Ταιριάζει με αλογοουρά, σινιόν αλλά και στα μαλλιά κάτω. Ακόμα και αν δεν πάτε κομμωτήριο μπορείτε πανεύκολα να δείξετε ενημερωμένη και stylish απλά δένοντας ένα φιόγκο πίσω στο κεφάλι σας. Δείτε εικόνες- πειστήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View