Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Νetflix- Griselda: Ερχεται τον Ιανουάριο η αγνώριστη Σοφία Βεργκάρα ως «νονά της κοκαϊνης»

Νetflix- Griselda: Ερχεται τον Ιανουάριο...

Με αλλαγμένα χαρακτηριστικά στην tv η 51χρονη Κολομβιανή σεξοβόμβα

To δεύτερο διαζύγιό της απασχόλησε πολύ τελευταία τα αμερικάνικα και διεθνή media.

Αγέραστη και πάντα αισθησιακή, η 51χρονη Σοφία Βεργκάρα, διάσημη ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός και πρώην μοντέλο, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρόγραμμα του Netflix από το νέο έτος.

Ανέλαβε τον κεντρικό ρόλο στη μίνι αστυνομική σειρά «Griselda» για τη ζωή της Griselda Blanco μιας διαβόητης διακινήτριας κοκαϊνης. Η ίδια συμμετέχει και στην παραγωγή, που δημιούργησαν οι παραγωγοί των σήριαλ «Narcos» και «Narcos: Mexico», με ημερομηνία πρεμιέρας 25 Ιανουαρίου.

Η ιστορία ξετυλίγει τη συγκλονιστική, αληθινή διαδρομή ενός από τα μεγαλύτερα «αφεντικά» του εμπορίου κοκαϊνης της Αμερικής τη δεκαετία του ΄80. Η Γκριζέλντα Μπλάνκο κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο κερδοφόρα καρτέλ όλων των εποχών. Δίνεται έμφαση τόσο στην παράνομη δράση της και την επιχειρηματική πλευρά της, όσο και στην ταυτότητα της ως γυναίκα και μητέρα. Ταξιδεύοντας συχνά από την Κολομβία για να ξεφύγει από τις αρχές των ΗΠΑ,  διατήρησε την αυτοκρατορία των ναρκωτικών της, κερδίζοντας το ιλιγγιώδες ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων το μήνα. Mάλιστα ήταν «λάτρης των φόνων», γεμίζοντας με τους δρόμους του Μαϊάμι.  Σκότωνε τους «αντιπάλους» ή τους «δύστροπους εραστές» της.

 

Η Σοφία Βεργκάρα έχει πολυσυζητηθεί καθώς αφήνει πίσω της την κωμωδία που την καθιέρωσε, αλλά και επειδή εμφανίζεται για τον καινούριο της ρόλο, αλλαγμένη με κοντά καστανά μαλλιά, πιο έντονη μύτη, και γενικότερα αλλαγές στο πρόσωπο.

«H Γκριζέλντα Μπλάνκο ήταν μία απίστευτα πληθωρική προσωπικότητα, η οποία κατάφερε μέσω των αδίστακτων αλλά ευρηματικότατων τακτικών της να χτίσει μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων, χρόνια πριν τους άντρες βαρόνους για τους οποίους γνωρίζουμε τόσα» δήλωσε.

Το «Griselda» βρισκόταν στο στάδιο ανάπτυξης από την Latin World Entertainment επί 8 χρόνια. Στο μεταξύ, το 2018 κυκλοφόρησε η σχετική ταινία «Cocaine Godmother» με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  ενώ το 2020 είχε ανακοινωθεί η ταινία «Τhe Godmother» με την Τζένιφερ Λόπεζ. Οι οπαδοί του Netflix πάντως αδημονούν για τη Βεργκάρα γράφοντας πολλά σχόλια. Η σειρά είναι δίγλωσση, γυρισμένη στα ισπανικά και τα αγγλικά. Θυμίζουμε ότι η Σοφία Βεργκάρα είναι απίστευτα δημοφιλής χάρη στη σειρά Modern Family και ως κριτής του show Αμερική έχεις Ταλέντο. Επιπλέον, υπήρξε για χρόνια η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της τηλεόρασης  και θεωρείται πρότυπο sexy ομορφιάς χάρη στις καμπύλες της.

 Ειδήσεις Τώρα

Ageless diva: Λάμπει η πατρινή Νινέτα Ροδοπούλου στην καμπάνια του κοσμηματοπωλείου Kessaris

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία Φαρμάκη- Ποιος έλαβε το πιο δυνατό χειροκρότημα

Πήγαμε Cantelena concert: Καταχειροκροτήθηκαν οι καταπληκτικές φωνές και ο Παναγιώτης Πετράκης 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View