Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία Φαρμάκη- Ποιος έλαβε το πιο δυνατό χειροκρότημα

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία Φαρμάκη- ...

Ορκίστηκε χθες η νέα περιφερειακή αρχή

Ορκίστηκε χθες η νέα περιφερειακή αρχή Δυτικής Ελλάδας του Νεκτάριου Φσρμάκη, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η  Ιανουαρίου 2024. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και προέδρου της ΕΝΠΕ, Απόστολου Τζιτζικώστα, των βουλευτών, Κώστα Καραγκούνη, Θανάση Παπαθανάση, Ανδρέα Κατσανιώτη και Ανδρέα Νικολακόπουλου, τοπικών αρχών και φορέων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος, συμπαραστατούμενος από τους Μητροπολίτες, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμο, Ηλείας Αθανάσιο, τον Επίσκοπο Κερνίτση, Χρύσανθο και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, πρωτοσύγκελου π. Θεόκλητου.

«Είμαι βέβαιος πως η Δυτική Ελλάδα δεν είναι απλά η Ολυμπιακή Περιφέρεια, αλλά μπορεί να γίνει και η ίδια Ολυμπιονίκης ανάπτυξης και ευημερίας Θα μνημονεύσω το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων: Πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά! Αυτό είναι και το δικό μας σύνθημα, πια» τόνισε ο κ. Φαρμάκης, προσθέτοντας ότι αυτό το σύνθημα δεν σηματοδοτεί μόνο τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά είναι και ένα σύνθημα που εμπεριέχει τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκε μέχρι σήμερα, δηλαδή «τη συνεργασία με όλους και τη δικαιοσύνη για όλους».

 

Τόσο ο Περιφερειάρχης όσο και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι παλιοί και νέοι που θα συμμετέχουν στη νέα σύνθεση, υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Βελισσάρη να λαμβάνει το πιο δυνατό χειροκρότημα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις