Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Πήγαμε Cantelena concert: Καταχειροκροτήθηκαν οι καταπληκτικές φωνές και ο Παναγιώτης Πετράκης

Πήγαμε Cantelena concert: Καταχειροκροτή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τραγούδια από μιούζικαλ και το λατρεμένο κομμάτι «Το τυχερό μου αστέρι» εντυπωσίασαν τον κόσμο

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο:

Οι χορωδίες της Cantelena με την δημιουργό και καλλιτεχνική υπεύθυνη Ελένη Παπαδοπούλου στη διεύθυνση, κατόρθωσαν ακόμα μια φορά να μας εκπλήξουν με το κονσέρτο Holy Night. Δικαίως έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή θεσμό στη χριστουγεννιάτικη Πάτρα! Oι ρεπερτοριακές επιλογές ήταν αναπάντεχες, τα στοιχεία show και η ανανεωτική pop ματιά δεδομένα, ενώ ο guest star, ηθοποιός και τραγουδιστής Παναγιώτης Πετράκης με τον μαέστρο και ενορχηστρωτή Ηλία Καλούδη (που κατέφθασαν από την Αθήνα) εισήγαγαν τους ακροατές στην «σχολή» του αμερικάνικου musical.

Ηταν πραγματικά κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πανεπιστημιούπολης για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Cantelena την Κυριακή το βράδυ. Ο κόσμος είχε καταλάβει τα καθίσματα ως τον εξώστη και προσηλώθηκε στη σκηνή με τα λαμπιόνια, τα έλατα και τις φωτεινές προβολές στη γιγαντοοθόνη. Χειροκροτήσαμε πάνω από 150 άτομα on stage, από πολύ μικρά παιδάκια και νεαρές κοπέλες έως κυρίες πιο ώριμων ηλικιών. Η εκκίνηση πέρασε αντιπολεμικό μήνυμα με το αξεπέραστο τραγούδι του Τζον Λένον «Give peace a chance», ενώ στη συνέχεια αφεθήκαμε στο βελούδινο ακρόαμα των φωνών που συνδυάστηκαν με χορό, πιάνο, κρουστά. Ο Παναγιώτης Πετράκης ανέφερε πως η βραδιά είναι αφιερωμένη στο «φως» και απέδειξε την εξαιρετική του άνεση σε διάσημα τραγούδια από μιούζικαλ- μόνος αλλά και πλαισιωμένος από τους χορωδούς.

Πριν το φινάλε «ανατριχιάσαμε» με το hit της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Τυχερό μου αστέρι» και στο φινάλε σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας να χορέψουμε το πασίγνωστο «Last Christmas» ενώ πετούσαν ολόγυρα λευκές φούσκες.

«Θέλουμε κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε κάτι διαφορετικό» μας είπε η Ελένη Παπαδοπούλου, που με συνέπεια ακολουθεί μια εκσυγχρονιστική οδό όσο αφορά το αντικείμενό της. Παρόντες εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Πανεπιστημίου, της Περιφέρειας του Δήμου Πατρέων, πολλοί γονείς και φίλοι των συμμετεχόντων αλλά και ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας με τη σύζυγό του. Και του χρόνου!  

 

 

*Συμμετείχαν Cantelena Παιδική, Cantelena Junior, Cantelena, Cantelena Friends- Πιάνο Μαρία Μυλωνά- Κρουστά Γιώργος Λαμπράκος- βοηθός διδασκαλίας χορωδίας Σοφία Μιχαηλίδη- Χορός Χοροέκφραση Ιωάννας Ζαχαροπούλου. Μέγας χορηγός επικοινωνίας TheBest

 

Ειδήσεις Τώρα

Χ-Mas Roof Garden Reveillon με ζωντανή μουσική στο My Way Hotel

Οι Καλλιπάτειρες πήγαν «Wonka» και γέμισαν την αίθουσα των Options Cinemas (φωτο)

«Δεν παίζονται» οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Νιάρχος, οι πιο avant garde στην Αθήνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View