Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 14 έως και 20 Δεκεμβρίου 2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα το κύριο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η ταινία "Wonka" με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Το πρόγραμμα προβολών στις αίθουσες των Options Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 14/12 έως και την Τετάρτη 20/12/2023 έχει ως εξής:

Αίθουσα 2 στις 21.00 καθημερινά, και στις 23.20 μόνο την Τετάρτη 20/12 (με υπότιτλους),

Αίθουσα 5 στις 14.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 17.10 και 19.30 καθημερινά (μεταγλωττισμένο), και στις 22.00 καθημερινά (με υπότιτλους),

Αίθουσα 6 στις 15.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 17.30, 20.00 και 22.30 καθημερινά (με υπότιτλους),

Αίθουσα 7 στις 15.30 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Wonka - Γουόνκα"

Ο 27χρονος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ φαντασίας σε σκηνοθεσία Πολ Κινγκ, ο οποίος & συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Simon Farnaby.

Ο φαντασμαγορικός κόσμος του δημοφιλούς βιβλίου "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" του Ρόαλντ Νταλ που είχαμε χαρεί στη μεγάλη οθόνη με τον Τζόνι Ντεπ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφει για να γνωρίσει το κοινό, αυτήν τη φορά, το μύθο πίσω από τον παθιασμένο εφευρέτη, μάγο και ιδιόρρυθμο σοκολατοποιό Γουίλι Γουόνκα. Τον κεντρικό ρόλο κρατά ο σταρ Τιμοτέ Σαλαμέ (Να με Φωνάζεις με τ’ όνομα σου), ο οποίος ενσαρκώνει το νεαρό Γουόνκα καθώς προσπαθεί να τα καταφέρει στο κέντρο του κόσμου της σοκολατοποιίας.

Παρά το γεγονός πως έχει στην τσέπη του μονάχα λίγα κέρματα, το καπέλο του είναι γεμάτο όνειρα, όπως εκείνο να ανοίξει μια μέρα το δικό του μαγαζί με σοκολάτες. Για να τα καταφέρει περπατά ένα δύσβατο μονοπάτι γεμάτο εμπόδια, όπως ο εξαναγκασμός του να εργαστεί σα σκλάβος σε πλυσταριό, με τον Γουόνκα ωστόσο να παραμένει απτόητος και αποφασισμένος να τα καταφέρει.

Τη σκηνοθεσία κρατά ο έμπειρος Πολ Κινγκ ("Πάντινγκτον"), ενώ πλάι στον Σαλαμέ παίζουν οι Ολίβια Κόλμαν, Χιού Γκραντ και Σάλι Χόκινς.

Διάρκεια: 113 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Αίθουσα 2 στις 13.40 και στις 16.20 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 18.40 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.30 καθημερινά

"Κουραμπιέδες από Χιόνι"

Χριστουγεννιάτικη κωμωδία σε σκηνοθεσία του δημοφιλούς ηθοποιού Γιάννη Τσιμιτσέλη και σενάριο των Ρέππα-Παπαθανασίου.

Η υπόθεση τοποθετείται σε ένα γραφικό ορεινό χωριό, όπου ο ένας ιδιόρρυθμος ζαχαροπλάστης αναγκάζεται να κρύψει στο σπίτι του ένα μικρό κορίτσι. Ωστόσο, η κοπελίτσα γίνεται αντιληπτή από τους δύο εγγονούς και ένα φίλο τους, έτσι οι πέντε τους σχηματίζουν συμμορία. Τότε ξεκινά μια απίθανη περιπέτεια όπου θολώνουν τα όρια μεταξύ παραμυθιού και πραγματικότητας, η οποία για να συνεχιστεί απρόσκοπτα θα πρέπει πρώτα να ξεγελαστούν η κόρη του ζαχαροπλάστη, ο γιατρός του χωριού αλλά και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι της κοινότητας. Ωστόσο, τα εμπόδια είναι άπειρα και σύντομα η αλήθεια αποκαλύπτεται με αποτέλεσμα να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Άραγε, θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;

Στην ταινία παίζουν οι: Μελέτης Ηλίας, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαίρη Σταυρακέλλη, Πάνος Σταθακόπουλος, Σπύρος Ντούγιας, Αριάδνη Βελλή, Στέλλα Μουρίκη, Στρατής Ζαχαρής, Κατερίνα Τσάβαλου.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Στο σενάριο συνεργάστηκαν και οι Αγνή & Χάρης Χιώτης.

Αίθουσα 3 στις 17.00 καθημερινά πλην Δευτέρας (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 8 στις 12.20, στις 14.15 και στις 16.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο), και στις 17.00 μόνο τη Δευτέρα 18/12 (μεταγλωττισμένο)

"Ο Καρυοθραύστης και η Μαγική Φλογέρα - The Nutcracker and the Magic Flute"

Animation φιλμ Ρωσικής παραγωγής 2022 βασισμένο στο γνωστό παραμύθι, σε σκηνοθεσία: Viktor Glukhushin & σενάριο: Vasiliy Rovenskiy.

Διάρκεια: 88 λεπτά.

Διανομή από την Rosebud21.

Όταν ένα κορίτσι εύχεται να πάρει το ίδιο μέγεθος με τον καρυοθραύστη της, τότε ανακαλύπτει πως εκείνος στην πραγματικότητα είναι ένας πρίγκιπας που έχει μεταμορφωθεί λόγω ενός ξορκιού. Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν μαζί στη Γη των Λουλουδιών ώστε να λύσουν τα μάγια και να σώσουν τον κόσμο από το κακό που έχει κυριεύσει τον κόσμο.

Ένα από τα εμβληματικότερα παιδικά παραμύθια, με την υπογραφή του συγγραφέα Ε.Τ.Α Χόφμαν, το οποίο ενέπνευσε τον σπουδαίο Τσαϊκόφσκι να γράψει το διάσημο μπαλέτο «Ο Καρυοθραύστης» (βασισμένο στην εκδοχή της ιστορίας που έγραψε ο Αλέξανδρος Δουμάς) που απογείωσε τη φήμη του παραμυθιού, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο, αυτήν τη φορά ως ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, γεμάτη γέλιο, περιπέτεια, καλοσύνη και πολλή, πολλή αγάπη. «Το παραμύθι μας, ευλογημένο μεταξύ άλλων και με τη μαγική μουσική του υπέροχου Τσαϊκόφσκι, μιλάει για τη δύναμη της αγάπης και της οικογένειας, τις οποίες μπορείς να βρεις σε κάθε απίθανο σημείο στη ζωή», αναφέρει ο σκηνοθέτης Βίκτορ Γκλουκούσιν. «Αν πιστεύετε στα θαύματα, τότε ξέρετε ότι αυτά μπορούν να συμβούν την παραμονή των Χριστουγέννων!».

Αίθουσα 3 στις 19.10 και στις 21.20 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 4 στις 18.00, στις 20.10 και στις 22.20 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 22.50 από Παρασκευή έως και Τετάρτη,

Αίθουσα 8 στις 19.10 και στις 21.20 μόνο τη Δευτέρα 18/12

"Φόνισσα"

Η εμβληματική ιστορία του Σκιαθίτη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη μεγάλη οθόνη. Η πολύπειρη ενδυματολόγος και σκηνογράφος Εύα Νάθενα σκηνοθετεί για πρώτη φορά, με την Κατερίνα Μπέη να υπογράφει το σενάριο ("Ευτυχία", "Θηλυκή Εταιρία").

Η ταινία τοποθετείται σε ένα δυστοπικό τοπίο, σε ένα απομακρυσμένο νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, όπου η χήρα Φραγκογιαννού έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της μετέδωσε η μητέρα της – μια σκυτάλη αβάσταχτη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την περιφρόνηση στο φύλο της.

Μέσα της όμως, η Χαδούλα αντιστέκεται και, τελικά, επαναστατεί έμπρακτα. Αντιτίθεται στον ηθικό νόμο της τοπικής κοινωνίας και αποφασίζει να "λυτρώσει"  όσα περισσότερα κορίτσια μπορεί.

Πρωταγωνιστεί στον κεντρικό ρόλο της Φραγκογιαννούς, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Παίζουν επίσης η Μαρία Πρωτόπαππα, η Πηνελόπη Τσιλίκα, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Γεωργιάννα Νταλάρα, η Νίκη Παπανδρέου, ο Χρήστος Στέργιογλου, ο Στάθης Σταμουλακάτος, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, η Μάνια Παπαδημητρίου, κ.α.

Η μουσική είναι του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν γίνει σε Αθήνα, Λακωνική Μάνη, Κρήτη και Σκιάθο, τόπο καταγωγής του σπουδαίου Έλληνα συγγραφέα.

Η ταινία έχει ήδη ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια πανελλαδικά και συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη εμπορική της πορεία.

Αίθουσα 7 στις 22.50 μόνο την Πέμπτη 14/12

"Renaissance: A Film by Beyonce"

Διάρκεια: 168 λεπτά.

Χρονολογία παραγωγής: 2023.

H μουσική αυτή ταινία Αμερικανικής παραγωγής δίνει έμφαση στην Renaissance World Tour της σούπερ σταρ της ποπ Μπιγιόνσε, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το concept μέχρι την πρώτη live βραδιά στη Στοκχόλμη και από εκεί μέχρι το κλείσιμο στο Κάνσας.

Έχει να κάνει με το όραμα της Beyonce, την ανάμειξή της σε κάθε aspect της παραγωγής, τη δημιουργικότητά της και την πρόθεσή της να τελειοποιήσει την τέχνη της.

Η tour είχε συνολικά εξαιρετικές κριτικές από το σύνολο του κοινού και του Τύπου και δημιούργησε ένα καλλιτεχνικό περιβάλλον για να εκφράσουν την ελευθερία τους και να μοιραστούν τη χαρά τους περισσότεροι από 2 εκατομμύρια fans.

Η ταινία γνώρισε ήδη μεγάλη επιτυχία με τις εισπράξεις σε ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο να έχουν ξεπεράσει τα 36,2 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 20.40 και στις 23.00 καθημερινά

"Thanksgiving"

Φιλμ τρόμου και μυστηρίου Αμερικανικής παραγωγής 2023.

Πρόκειται για Χριστουγεννιάτικο horror φιλμ δια χειρός Ιλάι Ροθ των ταινιών ανάλογου ύφους, "Hostel", "Cabin Fever". Ένας μυστηριώδης κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί τους κατοίκους της Μασαχουσέτης το βράδυ της Black Friday, σε ένα μανιακό σερί που αρχικά δείχνει να έχει τυχαία θύματα. Ωστόσο, σταδιακά αποκαλύπτεται πως αυτός ο μπαμπούλας, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τη Μέρα των Ευχαριστιών, εκτελεί ένα πιο περίπλοκο διαβολικό σχέδιο.

Διάρκεια: 107 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

H ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Σενάριο: Jeff Rendell & Eli Roth.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Rick Hoffman, Gina Gershon, Milo Manheim, Patrick Dempsey, Addison Rae, Jalen Thomas Brooks, Nell Verlaque.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 69 αίθουσες πανελλαδικά, 7.799 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 43 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 1 στις 12.10, στις 14.00, στις 16.00 και στις 17.50 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Ένα Ταξίδι για Πάπιες - Migration"

Σκηνοθεσία: Μπενζαμέν Ρενέρ

Aυτά τα Χριστούγεννα, η Illumination, το στούντιο που μας χάρισε παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Εγώ, ο Απαισιότατος», «Minions», «Τραγούδα!» και «Μπάτε σκύλοι αλέστε», μας προσκαλεί να πετάξουμε στο άγνωστο και να απολαύσουμε ένα ξεκαρδιστικό και γεμάτο περιπέτεια «Ένα Ταξίδι για Πάπιες». Μία οικογένεια από πρασινοκέφαλες πάπιες έχει βαλτώσει και ενώ ο μπαμπάς Μακ χαίρεται που έχει την οικογένεια του ασφαλή και κολλημένη για πάντα σε μία λίμνη της Νέας Αγγλίας, η μαμά Παμ λαχταράει να ταράξει τα νερά και να δείξει στα παιδιά της – τον έφηβο γιο Νταξ και τη μικρότερη κόρη Γκουέν- τον κόσμο ολόκληρο.

Όταν μία οικογένεια από αποδημητικές πάπιες αποβιβάζεται στη λίμνη τους με συναρπαστικές ιστορίες από μέρη μακρινά, η Παμ πείθει τον Μακ να φύγουν για ένα οικογενειακό ταξίδι με προορισμό την τροπική Τζαμάικα και ενδιάμεση στάση τη Νέα Υόρκη. Καθώς η οικογένεια φτάνει στον Νότο για τον χειμώνα, τα σχέδια τους ανατρέπονται. Η εμπειρία θα τους εμπνεύσει να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να ανοιχτούν σε νέες φιλίες, να καταφέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζονταν και να μάθουν απρόσμενα πράγματα ο ένας για τον άλλον και για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Φοίβος Ριμένας, Στεφανία Φιλιάδη, Μάριος Χρυσομάλλης, Δανάη Νικολάτου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Λίλα Μουτσοπούλου, Βίνα Παπαδοπούλου, Πέγκυ Μανωλά, Θάνος Λέκκας, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Κωνσταντίνος Ρεπάνης.

Διάρκεια: 82 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία τα πήγε αρκετά καλά στο ξεκίνημα της κόβοντας σε 97 αίθουσες πανελλαδικά, 12.896 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Αίθουσα 8 στις 21.40 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Ναπολέων"

Με τον τιμημένο με Όσκαρ ερμηνείας, ηθοποιό Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον βετεράνο Ρίντλεϊ Σκοτ να υπογράφει τη σκηνοθεσία και τον Ντέιβιντ Σκάρπα το σενάριο.

Η εντυπωσιακή αυτή ταινία είναι μια πρωτότυπη και προσωπική ματιά στην καταγωγή του Ναπολέοντα και την ταχεία, αδίστακτη αναρρίχησή του σε αυτοκράτορα, ιδωμένη μέσα από το πρίσμα της εθιστικής και συχνά ασταθούς σχέσης του με τη σύζυγό του και μοναδική αληθινή αγάπη του, τη Ζοζεφίνα (Ιωσηφίνα), την οποία υποδύεται η Βανέσα Κίρμπι, η οποία και σχεδόν κλέβει την παράσταση.

Η ταινία αποτυπώνει τις περίφημες μάχες του Ναπολέοντα (Μποροντίνο, Αούστερλιτς), την αδυσώπητη φιλοδοξία και το εκπληκτικό στρατηγικό μυαλό του. «Το πολεμικό έπος μεγάλου προϋπολογισμού του Ρίντλεϊ Σκοτ είναι μια σειρά από επιτυχημένες σκηνές μάχης. Για άλλη μία φορά η δεξιοτεχνία του Σκοτ είναι σε πλήρη επίδειξη εδώ, αλλά βρίσκεται στην υπηρεσία ενός βαθιά ρηχού σεναρίου», γράφτηκε για την ταινία στο rogerebert.com.

«Πολλοί οι σκηνοθέτες που προσπάθησαν να ακολουθήσουν τον Ναπολέοντα στα μονοπάτια της δόξας του, όμως μόνο ο Ρίντλεϊ Σκοτ κατάφερε να σκηνοθετήσει μία ολοκληρωμένη βιογραφία δυόμιση ωρών» ανέφερε η εφημερίδα Τhe Guardian, προσθέτοντας ότι ο «Χοακίν Φίνιξ ερμηνεύει υπέροχα τον ρόλο του, σε μία συναρπαστική βιογραφία».

Η ταινία ξεκινά με την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης το 1789, καθώς ο Βοναπάρτης ανεβαίνει στην πολιτική κλίμακα της Γαλλίας με την πολεμική του δεινότητα πάνω απ' όλα. Μια πρώιμη σεκάνς παρουσιάζει την πολιορκία της Τουλόν το 1793 με εκπληκτική  λεπτομέρεια.

Ο Ρίντλει Σκοτ (Ο Μονομάχος, Μπλέιντ Ράνερ, Άλιεν), σύμφωνα με τον Guardian, στήνει ένα συναρπαστικό σκηνικό δράσης για το πρώτο μεγάλο επίτευγμα του Ναπολέοντα ως νεαρού πυροβολητή: την τολμηρή επίθεση κατά των Βρετανών στην Τουλόν το 1793, η οποία εδραίωσε τη φήμη του ως στρατηγικού μάστορα και μισητού των Άγγλων.

Η διάρκεια του φιλμ είναι 158 λεπτά.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Η ταινία πανελλαδικά σε 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 100.000 εισιτήρια. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 171,1 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 18.20 καθημερινά πλην Δευτέρας 18/12

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes - Η Μπαλάντα των Αηδονιών & των Φιδιών"

Πρίκουελ του επιτυχημένου δυστοπικού περιπετειώδους θρίλερ «The Hunger Games» όπου είχε παίξει η Τζένιφερ Λώρενς.

Tα φιλμ "The Hunger Games" βασίζονται στα βιβλία της Suzanne Collins. Το σενάριο έχει ως επίκεντρο τη ζωή της Katniss Everdeen, μιας νεαρής κοπέλας που ζει σε έναν κόσμο, όπου οι άνθρωποι υποβάλλονται σε έναν αγώνα επιβίωσης, ο οποίος διοργανώνεται από την κυβέρνηση των πλουσίων, γνωστή και ως “Capitol”. Στο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes» σε σκηνοθεσία του Φράνσις Λόρενς ο νεαρός Σνόου (Tom Blyth) είναι η τελευταία ελπίδα για την κάποτε περήφανη και τώρα ξεπεσμένη οικογένεια Σνόου σε μία μεταπολεμική Κάπιτολ. Με τα προς το ζην του οριακά επαρκή, ο Σνόου δέχεται απρόθυμα τον ρόλο του μέντορα της Λούσι Γκρέι Μπέιρντ (η Rachel Zegler του «West side story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ) από την φτωχή Περιοχή 12 στους 10ους Αγώνες Πείνας.

Με την γοητεία της Λούσι Γκρέι να αιχμαλωτίζει το κοινό της Πάνεμ, ο Σνόου βλέπει την ευκαιρία να αλλάξει τη μοίρα και των δύο. Ενώνεται με εκείνη προκειμένου να ανατρέψει τις πιθανότητες υπέρ τους. Πολεμώντας με το ένστικτό του τόσο για το καλό όσο και για το κακό, ο Σνόου ξεκινά έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να επιβιώσει και να αποκαλύψει αν τελικά θα γίνει αηδόνι… ή φίδι.

Η διάρκεια της καινούριας ταινίας είναι 157 λεπτά.

Παίζουν εκτός των Τομ Μπλάιθ και Ρέιτσελ Ζέγκλερ, και οι Πίτερ Ντίνκλατζ, Χάντερ Σάφερ, Βαϊόλα Ντέιβις, Kjell Brutscheidt, Τζέισον Σουόρτσμαν, κ.α.

Σενάριο: Μάικλ Λέσλι, Μάικλ Αρντ.

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ.

Η ταινία σε 4 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει κόψει 52.000 εισιτήρια ενώ οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 259,1 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 13.10 και στις 15.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Trolls Band Together - Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα"

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ (& μεγάλης εμπορικής επιτυχίας), η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Σε σκηνοθεσία των Γουολτ Ντορν, Τιμ Χάιτς από την DreamWorks Animation.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία έχει πάει πολύ καλά στο εγχώριο box office και σε 6 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 76.116 εισιτήρια.

Στο εξωτερικό οι έως τώρα εισπράξεις σε ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο είναι στα 175 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Αίθουσα 4 στις 12.40 μόνο το Σάββατο και στις 12.40 και 15.50 την Κυριακή (μεταγλωττισμένο)

"Ευχή - Wish"

Το φιλμ «Ευχή» είναι η νέα animation δημιουργία της Disney. Στην καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων του θρυλικού στούντιο, πρωταγωνιστούν η 17χρονη Άσα και η κατσίκα της, οι οποίες βρίσκουν μια κοσμική μπάλα που διαθέτει απεριόριστη ενέργεια. Έτσι, με μια ευχή της, η Άσα καταφέρνει να βρεθεί στον πλανήτη Γη. Εκεί, όμως, την περιμένει ο επικίνδυνος αντίπαλος βασιλιάς Μαγκνίφικο, ο οποίος απειλεί την κοινότητα της νεαρής ηρωίδας.

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn

Σενάριο: Jennifer Lee, Allison Moore & Chris Buck

Διάρκεια: 95 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Η ταινία σε 3 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας έχει κόψει 50.369 εισιτήρια πανελλαδικά. Οι παγκόσμιες εισπράξεις είναι στα 106,5 εκατ. δολάρια έως τώρα.

Με τις φωνές των: Αριάνα ΝτεΜπόουζ, Κρις Πάιν, Αλαν Τάντικ ενώ στη μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι: Ερασμία Μαρκίδη, Χρήστος Θάνου, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil