Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σουίτες με γλυκίσματα και σοκολάτα εμπνευσμένες από τον Γουίλι Γουόνκα - Τιμοτέ Σαλαμέ

Σουίτες με γλυκίσματα και σοκολάτα εμπνε...

Η νέα ταινία "Γουόνκα" ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες - Στη χώρα μας έρχεται στις 14/12/2023 και η σχετική αφίσα ήδη κοσμεί τις προθήκες στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Η πλατφόρμα διαδικτυακής κράτησης καταλυμάτων Booking.com και το κινηματογραφικό στούντιο Warner Bros. Pictures ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν δύο (2) σουίτες με θέμα την καραμέλα, αλλά και με μπόλικη σοκολάτα εμπνευσμένες από τον πιο διάσημο σοκολατοποιό, τον Γουίλι Γουόνκα, με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας «Wonka» στους κινηματογράφους, στις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ για το «Να Με Φωνάζεις με το όνομα σου», Τιμοτέ Σαλαμέ θα βγει στις Ελληνικές αίθουσες στις 14/12 και το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Με την ονομασία «Wonka Sweet Suites», τα εντυπωσιακά δωμάτια βρίσκονται στο «Park Lane New York» με θέα το Σέντραλ Παρκ της Ν. Υόρκης και στο ξενοδοχείο «Viceroy Santa Monica» στην Καλιφόρνια. Τα δύο τυχερά ζευγάρια που θα κλείσουν τη διαμονή τους στις 13 Δεκεμβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας θα μπορούν να απολαύσουν τον ύπνο τους σε ένα μοναδικό κρεβάτι από σοκολάτα, με κλινοσκεπάσματα από marshmallows κάτω από ροζ σύννεφα από μαλλί της γριάς για πολύ γλυκά...όνειρα.

Η ταινία «Wonka» είναι ένα μιούζικαλ φαντασίας του 2023 σε σκηνοθεσία του Βρετανού δημιουργού Paul King, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον Simon Farnaby. Η ταινία όπως διαβάσαμε, περιγράφει την αυθεντική ιστορία του εκκεντρικού σοκολατοποιού Willy Wonka, που είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που προέρχεται από τη νουβέλα του 1964, «Charlie and the Chocolate Factory» του Roald Dahl. Οι παλαιότεροι σινεφίλ σίγουρα θυμούνται την εξαιρετική ταινία με τον Τζόνι Ντεπ ως Γουίλι Γουόνκα, σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον που στις Ελληνικές αίθουσες είχε παιχθεί τον Οκτώβριο του 2005.

Το «Wonka» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Χριστουγεννιάτικα στολισμένο Λονδίνο στο Royal Festival Hall, στο Southbank Centre, στις 28 Νοεμβρίου 2023, ενώ στις αίθουσες του Ηνωμένου Βασιλείου θα βγει στις αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου.

Στη νέα ταινία παίζουν και οι Χιου Γκραντ, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, η Sally Hawkins και ο Rowan Atkinson.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight