Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Xρυσό το έλατο της Τζένιφερ Λόπεζ, το ταίριαξε με τα… παπούτσια της

Xρυσό το έλατο της Τζένιφερ Λόπεζ, το τα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σε χρυσαφένιες αποχρώσεις τα στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της λατίνας ντίβας

Tην εορταστική διακόσμηση στο σπίτι της και συγκεκριμένα το έλατο που στόλισε σε gold & sparkly style μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η 54χρονη super star Τζένιφερ Λόπεζ.

Προτίμησε τη glam συνταγή του μονοχρωματικού χρυσού, η οποία θεωρείται διαχρονική αξία και την υιοθετεί πολύς κόσμος. Μπάλες ματ και γυαλιστερές, κουκουνάρια, λουλούδια ήταν όλα «ασορτί» στο δέντρο της αγέραστης performer και συζύγου του Μπεν Αφλεκ. Αυτό που έκανε πάντως τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως η Τζένιφερ φωτογραφήθηκε μπροστά του με outfit ταιριαστό, δείγμα πως δεν αφήνει στυλιστικά τίποτα στην τύχη.

Φόρεσε λευκό πουκάμισο, το οποίο αυτή τη σαιζόν συνδυάζεται ως μεγάλο trend με τα πάντα, μπροκάρ φούστα με μεταλλικά ανάγλυφα και ζώνη από κρύσταλλα και πέρλες. Εδειξε μάλιστα στο Instagram και τα δίπατα πέδιλά της με τις εναρμονισμένες χρυσές λεπτομέρειες. Εδειχνε κούκλα, με τα μαλλιά της χτενισμένα σε κοριτσίστικο pony tail.

Πολλοί διάσημοι έκαναν κομπλιμέντα στη Λόπεζ για τις παραπάνω εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της Πάρις Χίλτον, η οποία έγραψε: «Εκπληκτικό» και της Thalia που έβαλε πολλά emojis.
 
Το σπίτι της, μια θεαματική έπαυλη 12 υπνοδωματίων, βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και το ανακαίνισαν με το σύζυγό της μετά την αγορά των 61 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη άνοιξη.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View