Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"My Best Friend's Wedding": Ο ηθοποιός Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ απαντά θετικά στην επιθυμία της Τζούλια Ρόμπερτς για σίκουελ

"My Best Friend's Wedding": Ο ...

«Είμαι μέσα», είπε ο 60χρονος ηθοποιός, «είμαι ενθουσιασμένος που ακούω ότι η Τζούλια επιτέλους, έρχεται στα λογικά της...θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα ή του χρόνου»

Την θυμάστε την αισθηματική κομεντί «Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου - My Best Friend's Wedding» παραγωγής του 1997 σε σκηνοθεσία Πι Τζέι Χόγκαν με την Τζούλια Ρόμπερτς, τον Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, την Κάμερον Ντίαζ και τον Ρούπερτ Έβερετ. Η συγκεκριμένη ταινία τότε είχε «σκίσει» εισπρακτικά φτάνοντας τα 300 εκατ. δολάρια.

Ο Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ - Dermot Mulroney, στα 60 του χρόνια σήμερα αλλά πάντα γοητευτικός, μιλώντας στο ET στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Anyone But You», εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πλευρό της 56χρονης σήμερα Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts).

«Είμαι μέσα», είπε ο σταρ. «Είμαι ενθουσιασμένος που ακούω ότι η Τζούλια επιτέλους, ξέρετε, έρχεται στα λογικά της....θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί της οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, του μήνα ή του χρόνου».

Οπότε λέτε να γίνει πραγματικότητα ένα σίκουελ – συνέχεια εκείνης της χαριτωμένης ταινίας με μία πάντως κάπως εκνευριστική Τζούλια Ρόμπερτς λόγω του ρόλου της.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight