Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το όνειρο του Αμερικανού σταρ Ζακ Έφρον που έγινε πραγματικότητα

Το όνειρο του Αμερικανού σταρ Ζακ Έφρον ...

Απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας - "Είναι τόσο σουρεαλιστικό, παίζω, τραγουδάω, χορεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αλλά ποτέ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα στεκόμουν σήμερα εδώ", είπε

Ο γοητευτικός Αμερικανός ηθοποιός Ζακ Έφρον (Zac Efron) απέκτησε το δικό του αστέρι με αριθμό 27670 στη διάσημη λεωφόρο της Δόξας - «Walk of Fame» του Χόλιγουντ.

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» είπε ο 36χρονος Καλιφορνέζος ηθοποιός.

«Είναι τόσο σουρεαλιστικό. Παίζω, τραγουδάω, χορεύω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί, αλλά ποτέ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα στεκόμουν σήμερα εδώ μπροστά σε τόσο αγαπημένους φίλους, συναδέλφους όλα αυτά τα χρόνια και θαυμαστές ζωής που είναι μαζί μου από την πρώτη μέρα. Σας αγαπώ πάρα πολύ παιδιά», ανέφερε συγκινημένος.

Ο Έφρον που έχει παίξει σε ταινίες όπως το κινηματογραφικό «Baywatch», «Ανυπόφοροι γείτονες», «Τεντ Μπάντι, ένας γοητευτικός δολοφόνος», “The Greatest Showman”, "Δικός σου για πάντα", «Άτακτος παππούς» με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κ.α., φέτος πρωταγωνιστεί στην βιογραφική αθλητική ταινία «The Iron Claw» σε σκηνοθεσία Σον Ντέρκιν. Το φιλμ μιλά για τη ζωή του επαγγελματία παλαιστή Kevin Von Erich και του αδελφού του Κέρρυ, οι οποίοι έγραψαν ιστορία στην πάλη στα 80ς.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία, έδωσε το παρών στην τελετή στη Λεωφόρο της Δόξας όπου ο γοητευτικός Ζακ Έφρον πήρε το δικό του πλέον αστέρι.

Στην ταινία παίζουν και οι Χάρις Ντίκινσον, Λίλι Τζέιμς.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight