Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι συμβουλές της 56χρονης σταρ Τζούλια Ρόμπερτς στον... νεότερο εαυτό της

Οι συμβουλές της 56χρονης σταρ Τζούλια Ρ...

«Κοίταζε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά και μην βγάζεις τα φρύδια σου», αυτή είναι η συμβουλή της πάντα λαμπερής και αγαπητής Αμερικανίδας σταρ

«Κοίταζε μπροστά. Όλα θα πάνε καλά και μην βγάζεις τα φρύδια σου». Αυτή είναι η συμβουλή που θα έδινε η 56χρονη σούπερ σταρ του Αμερικανικού σινεμά, Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στον 19χρονο εαυτό της.

Από την άλλη ο συμπρωταγωνιστής της στη νέα της ταινία με τίτλο «Leave The World Behind» Μαχερσάλα Άλι (Moonlight), λέει ότι η συμβουλή που θα έδινε στον νεότερο εαυτό του θα ήταν: «Κάνε υπομονή γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως πρέπει. Πάντα λέω στον εαυτό μου να προσεύχεται, να είναι υπομονετικός και επίμονος. Αυτά τα τρία πράγματα και νιώθω ότι τα έχεις όλα, κατά την ταπεινή μου γνώμη».

Αν και η νέα τους ταινία είναι ένα θρίλερ στους δύο ηθοποιούς δεν αρέσει να φοβούνται όταν πρόκειται να παρακολουθήσουν μία ταινία τρόμου.

Το φιλμ είναι παραγωγής του Netflix, παίζει και ο Ίθαν Χοκ και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της “Pretty Woman” Julia Roberts, τιμημένης με Όσκαρ το 2000 για την ερμηνεία της στην ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς», με την δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight