Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς: Γύριζαν το φιλί τους επί έξι μήνες!

Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς: Γύρ...

Με αφορμή την κομεντί «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» οι δυο super stars μίλησαν με κέφι στους New York Times

Στην ανάλαφρη ρομαντική κομεντί «Εισιτήριο Για Τον Παράδεισο» ως διαζευγμένοι γονείς που αγωνίζονται να προστατεύσουν την κόρη τους από έναν κακό γάμο, εμφανίζονται οι super stars του Χόλιγουντ και καλοί φίλοι Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς. Η ταινία που «βγαίνει» στα ελληνικά σινεμά από 8 Σεπτεμβρίου γυρίστηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και οι δυο κοσμαγάπητοι αμερικανοί ηθοποιοί μίλησαν σχετικά στους New York Times. Oπως αποκάλυψαν μάλιστα, λόγω της πλάκας που κάνουν μεταξύ τους, τους δυσκόλεψε πολύ η σκηνή που φιλιούνται. Απαιτήθηκε λοιπόν ένας απίθανος αριθμός λήψεων προκειμένου να αποτυπωθεί το φιλί.

«Ένα φιλί», είπε η Ρόμπερτς. «Και το κάναμε επί έξι μήνες».

«Ναι», πρόσθεσε ο Κλούνεϊ, «είπα στη γυναίκα μου, «Χρειάστηκαν 80 λήψεις.» Κι εκείνη είπε, «Μα, τι στο καλό;».

«Έγιναν 79 λήψεις μ’ εμάς να γελάμε και μετά μία στην οποία φιλιόμαστε», θυμάται η Ρόμπερτς.

«Λοιπόν, έπρεπε να το κάνουμε σωστά», πρόσθεσε ο Κλούνεϊ.

Επιπλέον διηγήθηκαν πως η Τζούλια Ρόμπερτς έμενε μόνη της σε ένα σπίτι για τα γυρίσματα, ενώ πολύ κοντά της βρίσκονταν  ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ με τα παιδιά τους. «Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, με όλα αυτά τα άγρια πουλιά, και η Τζούλια είχε το σπίτι ακριβώς κάτω από την Αμάλ, εμένα και τα παιδιά», εξήγησε ο Κλούνεϊ. «Έβγαινα νωρίς το πρωί και έλεγα «κρα-κρα» και η Τζούλια έβγαινε και έλεγε «κρα-κρα». Και μετά της πηγαίναμε ένα φλιτζάνι καφέ. Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Τότε, η Τζούλια Ρόμπερτς είπε: «Οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών».

Πώς όμως προέκυψε να συνεργαστούν και πάλι; «Δεν έχω επιτύχει τόσο όσο η Τζούλια στον τομέα της αισθηματικής κωμωδίας, αλλά διάβασα το σενάριο και σκέφτηκα: «Αν η Τζούλια θα το κάνει, νομίζω πως αυτό θα είναι διασκεδαστικό» τόνισε ο Κλούνεϊ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View