Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χιουμορίστας οικοδεσπότης: Πάλι με Τζίμι Κίμελ τα Oscars, ραντεβού στις 10 Μαρτίου

Χιουμορίστας οικοδεσπότης: Πάλι με Τζίμι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Για τέταρτη φορά επί σκηνής ο γνωστός κωμικός που είχε να αντιμετωπίσει δυο πολύκροτα απρόοπτα σε αυτή τη θέση

Μπήκαμε σε περίοδο απανωτών κινηματογραφικών events.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 56χρονος κωμικός, παρουσιαστής και ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της αμερικάνικης tv, Τζίμι Κίμελ θα παρουσιάσει για τέταρτη φορά την τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ. Γεννημένος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μεγάλωσε στο Λας Βέγκας και επηρεάστηκε από τον καθολικισμό (λόγω της ναπολιτάνας μαμάς του) και το ραδιόφωνο.

Αναμένεται λοιπόν ξανά στο Dolby Theater, στις 10 Μαρτίου κι ας έχει ξαναβρεθεί στην ίδια θέση το 2017, το 2018 και το 2023. Στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2021 όταν, μέσα στην πανδημία, δεν υπήρχε παρουσιαστής, η θεαματικότητά τους έκανε ιστορικό χαμηλό με μόλις 10,4 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Οι ιθύνοντας αναστατώθηκαν και δικαίως. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι το 2018 η θεαματικότητα δεν είχε πέσει ποτέ κάτω από τα 32 εκατομμύρια.

Θυμίζουμε επίσης ότι με παρουσιαστή τον Κίμελ το 2022, συνέβη το πολύκροτο χαστούκι του  Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, όταν ο  δεύτερος έκανε ένα μάλλον άστοχο αστείο για τη σύζυγό του.

Όταν αργότερα ο Κίμελ ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε αν κάποιος ανέβαινε στη σκηνή να τον χτυπήσει για ένα κακόγουστο αστείο εκείνος απάντησε: «Λοιπόν, τον ζυγίζω με το μάτι και αν είμαι πιο μεγαλόσωμος, του δίνω να καταλάβει μπροστά στις κάμερες. Αλλιώς, φεύγω τρέχοντας». Στη συνέχεια χαρακτήρισε το περιστατικό «απογοητευτικό από πολλές πλευρές» γιατί «επισκίασε» το σκάνδαλο με τους λάθος φακέλους μεταξύ Γουόρεν Μπίτι- Φέι Ντάναγουει, φέρνοντάς το στη θέση του «δεύτερου μεγαλύτερου φάουλ» στην ιστορία των Όσκαρ. «Αν συμμετέχεις σε ένα φάουλ, ας είναι τουλάχιστον το μεγαλύτερο στην ιστορία. Αν είναι το δεύτερο μεγαλύτερο, πέφτει το κασέ σου» δήλωσε.

 Ειδήσεις Τώρα

Dior Cruise: Με ίνδαλμα τη μυθική Φρίντα Κάλο και το αξεπέραστο βεστιάριό της

«Napoleon»- Παρίσι: Με… αυτοκρατορική τουαλέτα Αlexander Mc Queen η «Ιωσηφίνα» Βανέσα Κίρμπι

Θεατρικά Βραβεία Κοινού: Τα φώτα της πόλης, Χρυσοστόμου, Ράντου απέσπασαν τις πολυπόθητες πρωτιές

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View