Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εγκαίρως ανακοινώθηκε η απονομή των 96ων βραβείων Όσκαρ

Εγκαίρως ανακοινώθηκε η απονομή των 96ων...

Η λαμπερή απονομή θα λάβει χώρα στις 10 Μαρτίου 2024

Ένας μήνας και κάτι μέρες έχουν περάσει από την 95η απονομή των πολυθρύλητων βραβείων Όσκαρ όπου θριάμβευσε η παράξενη αλλά και πρωτότυπη ταινία «Τα Πάντα Όλα» με τη Μισέλ Γέο και την Τζέιμι Λι Κέρτις και ήδη σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα Όσκαρ, ορίστηκε η αμέσως επόμενη απονομή, τουτέστιν η 96η απονομή των βραβείων Όσκαρ για τους καλύτερους του τρέχοντος έτους 2023 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στο Dolby Theatre, το αποκαλούμενο σπίτι των Όσκαρ στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που η Ακαδημία επιλέγει να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο η λαμπερή τελετή, αφού σημείωσε σταθερή αύξηση της τηλεθέασης τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Η προθεσμία υποβολής για τις γενικές κατηγορίες συμμετοχής είναι η 18η Νοεμβρίου 2023, ενώ η προκαταρκτική ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 18 Δεκεμβρίου και οι βραχείες λίστες θα ανακοινωθούν στις 21 Δεκεμβρίου.

Η ψηφοφορία για τις υποψηφιότητες θα διεξαχθεί μεταξύ 11 και 16 Ιανουαρίου 2024, με την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων να γίνεται στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight