Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 19 έως και 25 Οκτωβρίου 2023

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα αναμφίβολα το κεντρικό ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μ. Σκορσέζε, "Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 19 έως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, θα προβάλλονται οι εξής ταινίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που εστάλη:

Αίθουσα 2 στις 22.10 καθημερινά,

Αίθουσα 3 στις 18.40 και στις 22.40 καθημερινά πλην Δευτέρας,

Αίθουσα 4 στις 21.40 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 21.10 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 20.10 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 18.40 και στις 22.40 μόνο τη Δευτέρα 23/10

"Killers of the Flower Moon - Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού"

Η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του τιμημένου με Όσκαρ, σπουδαίου Αμερικανού σκηνοθέτη Martin Scorsese είναι γεγονός και μετά την πρώτη παρουσίαση της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, τώρα ξεκινά το ταξίδι της στις αίθουσες.

Σενάριο: Eric Roth, Martin Scorsese & David Grann, βασισμένο στο βιβλίο του David Grann (Ο Κύριος και το Όπλο).

Παίζουν οι ηθοποιοί: Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Brendan Fraser, John Lithgow, Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, William Belleau, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Scott Shepherd.

Διάρκεια: 206 λεπτά.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Είδος ταινίας: Δράμα

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στην Αμερική των αρχών του 20ου αιώνα, το πετρέλαιο αποφέρει αμύθητα πλούτη στη φυλή των Όσεϊτζ, που γίνονται από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο μέσα σε μία στιγμή. Ο αμύθητος πλούτος των αυτόχθονων Αμερικανών προσελκύει παρείσακτους λευκούς που χειραγωγούν, εκβιάζουν και κλέβουν τις περιουσίες των Όσεϊτζ για να καταλήξουν σε δολοφονίες.

Όλοι μιλούν για μία αριστουργηματική ταινία από τον δημιουργό ταινιών που έχουν μείνει στην κινηματογραφική ιστορία όπως ο «Ταξιτζής» και το ‘Οργισμένο Είδωλο».

Aίθουσα 1 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.30 και στις 23.00 καθημερινά

"Ο Εξορκιστής: Πιστός - The Exorcist: Believer"

Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.

Πριν από 50 χρόνια, το 1973 η πιο τρομαχτική ταινία όλων των εποχών, «Ο Εξορκιστής» του εκλιπόντος σκηνοθέτης Γουίλιαμ Φρίντκιν κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη και τρομοκράτησε θεατές σε όλο τον κόσμο ενώ κέρδισε και 2 Όσκαρ. Φέτος τον Οκτώβριο ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά. Από την Blumhouse και τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, που ανέτρεψε το κατεστημένο με την επαναφορά της τριλογίας τρόμου «Η νύχτα με τις μάσκες», ήρθε τώρα το φιλμ «Ο Εξορκιστής: Πιστός».

Για πρώτη φορά μετά την ταινία του 1973, η βραβευμένη με Όσκαρ Έλεν Μπέρστιν επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο της Κρις ΜακΝιλ, μιας ηθοποιού που η ζωή της άλλαξε για πάντα μετά από αυτό που συνέβη στην κόρη της Ρίγκαν πριν από πέντε δεκαετίες.

Σκηνοθεσία: David Gordon Green

Σενάριο: Peter Sattler, David Gordon Green & Scott Teems.

Εκτός της σπουδαίας Ellen Burstyn, παίζουν οι Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Διανομή από Tanweer.

Η ταινία σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 86,1 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας, ο νέος "Εξορκιστής" ήρθε 1ος στο box office, το 4ήμερο 12-15/10/2023, κόβοντας σε 104 αίθουσες πανελλαδικά, 33.570 εισιτήρια.

Αίθουσα 4 στις 18.20 μόνο Πέμπτη με Κυριακή

«Taylor Swift: The Eras Tour»

Το concert film της διάσημης Αμερικανίδας ποπ σταρ που "έσκισε" εμπορικά έχοντας ήδη κάνει 125 εκατ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, συνεχίζει την προβολή του στην Ελλάδα και στην Πάτρα, στα Options Cinemas.

Oι «Swifties», οι φαν δηλαδή της τραγουδίστριας στη χώρα μας έχοντας τα βραχιολάκια φιλίας και ό,τι bejeweled ρούχο διαθέτουν, δίνουν το παρών μετατρέποντας την ταινία "Taylor Swift: The Eras Tour" σε μία μεγάλη επιτυχία, με την Σουίφτ να κατακτά τώρα και τον κινηματογράφο.

Μπορεί οι περισσότεροι να νιώθουν ότι έχουν δει ολόκληρη την περιοδεία μέσα από τα social media, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους φημισμένα αφοσιωμένους φαν να κάνουν άλλο ένα ρεκόρ εις το όνομα της Τέιλορ, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που έκαναν λόγο  για άνοιγμα τριημέρου σχεδόν 100 εκατομμυρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πράγμα που συνέβη και χάρισε την πρωτιά στο box office στην Τέιλορ Σουίφτ. Η Σουίφτ είχε την πρωτοποριακή επιχειρηματική ιδέα να παρακάμψει την παραδοσιακή οδό κινηματογραφικής διανομής (τα στούντιο τότε βρίσκονταν ακόμα σε διαμάχη με τους απεργούς σεναριογράφους και ηθοποιούς) και να πουλήσει το πακέτο της ταινίας της απευθείας στη μεγαλύτερη αλυσίδα σινεμά της Αμερικής, το AMC, προσπερνώντας τους μεσάζοντες και μεγιστοποιώντας τα κέρδη της.

Tο cultural φαινόμενο λοιπόν συνεχίζεται στη μεγάλη οθόνη! Ζήσε μία once-in-a-lifetime εμπειρία με την συγκλονιστική κινηματογραφική ματιά στην ιστορική αυτή live tour της Τέιλορ Σουίφτ, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Η ταινία προξένησε ουρές από ένα καθαρά νεανικό, εφηβικό κοινό και στη χώρα μας.

Αίθουσα 2 στις 19.50 καθημερινά

"Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice"

Η ταινία με διάρκεια 103 λεπτά είναι συμπαραγωγή των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας.

Το σενάριο έχει βασιστεί στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι. H υπόθεση διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Βέλγου ερευνητή - ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας, Ροουίνα Ντρέικ. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Σκηνοθετεί και ερμηνεύει τον Πουαρό ο Κένεθ Μπράνα που είναι και εκ των παραγωγών.

Σενάριο: Μάικλ Γκριν

Φωτογραφία: Χάρης Ζαμπαρλούκος.

Πρωταγωνιστούν οι: Κάιλ Αλεν, Κένεθ Μπράνα, Καμίγ Κοτέν, Τζέιμι Ντόρναν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Αλι Καν, Εμα Λερντ, Κέλι Ράιλι, Ρικάρντο Σκαμάρκιο, και η τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας, Μισέλ Γέο.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Στο εγχώριο box office η ταινία έχει κόψει σε περίπου 5 εβδομάδες προβολής, 140.000 εισιτήρια.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 111,1 εκατ. δολάρια.

Aίθουσα 1 στις 20.00 καθημερινά πλην σαββατοκύριακου

"After 5: Όλα Μετά"

Νεανικό αισθηματικό δράμα παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Castille Landon & σενάριο: Castille Landon & Anna Todd.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Mimi Keene, Stephen Moyer, Benjamin Mascolo, Jessica Webber.

Διάρκεια: 93 λεπτά

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η πέμπτη και τελευταία ταινία του franchise AFTER που αγκαλιάστηκε από το κοινό, βλέπει τη συναισθηματική κορύφωση του διαχρονικού ρομάντζου, του Χάρντιν και της Τέσα.

Για ένα ζευγάρι που τα έχει περάσει όλα, μένει μόνο ένα ερώτημα: τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ;

Διανομή από την Σπέντζος.

 

Αίθουσα 1 στις 18.00 καθημερινά, και στις 20.00 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 5 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 19.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 7 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Paw Patrol The Mighty Movie – Η Σούπερ Ταινία»

Αμερικανική ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία Cal Brunker.

Η ταινία διάρκειας 92 λεπτών μετά από preview προβολές το περασμένο σαββατοκύριακο, ξεκινά να προβάλλεται κανονικά στις Ελληνικές αίθουσες από 19/10 σε διανομή της Feelgood. Στο εξωτερικό «έσκισε» εμπορικά με τις εισπράξεις σε 3 εβδομάδες να πλησιάζουν τα 130 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας, τα κουτάβια του PAW Patrol αποκτούν υπερδυνάμεις, μεταμορφώνοντάς τα σε Υπερκουτάβια! Για τη Σκάι, το νεαρότερο μέλος της ομάδας, οι νέες δυνάμεις που αποκτά ήταν όνειρο ζωής. Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των κουταβιών, ο Δήμαρχος Χάμντινγκερ, το σκάει από τη φυλακή και συνεργάζεται με μία τρελή επιστήμονα για να κλέψει τις υπερδυνάμεις και για τους δύο κακούς. Με τη μοίρα της Πόλης της Περιπέτειας να κρέμεται από μια κλωστή, τα Υπερκουτάβια πρέπει να σταματήσουν τους κακούς προτού να είναι πολύ αργά και η Σκάι θα μάθει ότι ακόμα και το πιο μικρό κουτάβι μπορεί να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά.

Διανομή από την Feelgood.

Aίθουσα 8 στις 19.30 καθημερινά εκτός Δευτέρας

"Οπενχάιμερ - Oppenheimer"

Tρίωρης διάρκειας φιλμ σε σκηνοθεσία του Christopher Nolan, ο οποίος είναι παραγωγός και συνσεναριογράφος μαζί με τους Kai Bird & Martin Sherwin.

Παίζουν ο Κίλιαν Μέρφι - Cillian Murphy στον κεντρικό ρόλο του αινιγματικού επιστήμονα Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (1904-1967), και οι Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman, κ.α.

Διάρκεια: 180 λεπτά.

Διανομή από την Tanweer.

Χρονολογία παραγωγής: 2023

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν (Inception, Δουνκέρκη), το φιλμ «Οπενχάιμερ» είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Η ταινία «Οπενχάιμερ» για τον δημιουργό της ατομικής βόμβας, έχει γνωρίσει μεγάλη εμπορική επιτυχία με τις έως τώρα διεθνείς εισπράξεις σε 13 εβδομάδες προβολής, να έχουν φτάσει τα 942,1 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας η ταινία έχει πάει εξαιρετικά, έχοντας κόψει 413.807 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 8 στις 23.10 καθημερινά εκτός Δευτέρας

"Saw X"

Αμερικανική ταινία τρόμου σε σκηνοθεσία του Κέβιν Γκρούτερτ και σενάριο των Τζος Στόλμπεργκ και Πίτερ Γκολντφίνγκερ. Είναι η δέκατη (10η) ταινία της σειράς ταινιών «Σε βλέπω». Παίζουν οι οι Τόμπιν Μπελ, Σόνι Σμιθ, Σιβόν Μάκοντι Λαντ, Στίβεν Μπραντ, Μάικλ Μπιτς, και Ρενάτα Βάκα.

Τα γυρίσματα έλαβαν μέρος από τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023 στην Πόλη του Μεξικού. Το «Saw X» φιλοδοξεί να τρομάξει τους λάτρεις του είδους, και το πέτυχε από τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, που βγήκε στις Αμερικάνικες αίθουσες από την Lionsgate.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 118 λεπτά.

Ο John Kramer (Tobin Bell) επιστρέφει. Το πιο ανησυχητικό επεισόδιο του "SAW" εξερευνά ακόμη το ανείπωτο κεφάλαιο του πιο προσωπικού παιχνιδιού του Jigsaw. Ανάμεσα στα γεγονότα του SAW I και II, ένας άρρωστος και απελπισμένος Τζον ταξιδεύει στο Μεξικό για μια επικίνδυνη και πειραματική ιατρική διαδικασία με την ελπίδα μιας θαυματουργής θεραπείας για τον καρκίνο του - μόνο για να ανακαλύψει ότι ολόκληρη η επέμβαση είναι μια απάτη με σκοπό την εξαπάτηση των πιο ευάλωτων.

Οπλισμένος με έναν καινούργιο σκοπό, ο διαβόητος κατά συρροή δολοφόνος επιστρέφει στη δουλειά του, αντιστρέφοντας την κατάσταση προς τους απατεώνες με τον χαρακτηριστικό, σπλαχνικό τρόπο μέσα από δόλιες, διαταραγμένες και ευρηματικές παγίδες.

Το φιλμ σε περίπου 3 εβδομάδες προβολής έχει κόψει στη χώρα μας 50.762 εισιτήρια σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα του flix.gr

Στο εξωτερικό, οι εισπράξεις είναι μέχρι στιγμής στα 72 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 17.40 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Στο Στοιχείο τους - Elemental"

Συνεχίζεται η προβολή της νέας πρωτότυπης ταινία της Disney/Pixar που μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία όπως αέρας, γη, νερό και φωτιά. Η Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν, βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον - Peter Sohn.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Shila Ommi, Catherine O'Hara, Ronnie Del Carmen, Wendi McLendon-Covey.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 491 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Η Ζουγκλοπαρέα 2, Ο Γύρος του κόσμου - The Jungle Bunch 2»

Παιδική ανιμέισον ταινία Γαλλικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία: Laurent Bru & Yannick Moulin και σενάριο: David Alaux, Eric Tosti & Jean-François Tosti.

Αρκεί να γνωρίζεις βασικές γνώσεις ζωολογίας για να αντιληφθείς πώς η «Ζουγκλοπαρέα», η μεγάλου μήκους απόπειρα της ομάδας που έστησε τη διάσημη γαλλική τηλεοπτική σειρά προσπαθεί να κάνει τη... διαφορά.

Επενδύοντας πάνω στις αξίες του ηρωισμού, της φιλίας και της διαφορετικότητας, η «Ζουγκλοπαρέα» ξεκινάει όταν ο μικρός Μορίς (πιγκουίνος – τίγρης) αποφασίζει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του ιδρύοντας μια ομάδα δικαιοσύνης και προστασίας της ζουγκλας προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κακόβουλα σχέδια του Ιγκόρ. Κάτι, δηλαδή, σαν τους Avengers της πανίδας με υπερήρωες όπως ένα γορίλα, μια νυχτερίδα, ένα χρυσόψαρο και δύο βατράχια!

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Καραούλης, Πέτρος Κονόμου, Μάριαν Κυπριανού, Μιχάλης Καζάκας, Θανάσης Δρακόπουλος, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Άρης Κυπριανού.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής: 2023.

Σύμφωνα με το στόρι της καινούριας ταινίας, όταν ένας μυστηριώδης Σούπερ Κακός καλύπτει τη ζούγκλα με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται όταν έρθει σε επαφή με το νερό, το η Ζουγκλοπαρέα καλείται να σώσει την κατάσταση.

Σε λιγότερο από ένα μήνα έρχεται η περίοδος των βροχών, οπότε ο αγώνας είναι σε εξέλιξη! Οι ήρωές μας, μαζί με νέους συμμάχους, θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας ένα αντίδοτο. Από τις μακρινές περιοχές του Βορρά, μέχρι την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, θα ξεκινήσουν τη μεγαλύτερη αναζήτηση που έχουν κάνει ποτέ.

Η 1η ταινία είχε προβληθεί το 2018.

Το νέο φιλμ σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής στη χώρα μας, έχει κόψει πανελλαδικά, 10.135 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 18.10 μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (μεταγλωττισμένο)

"Big Trip 2: Special Delivery - Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι"

Ξεκαρδιστική περιπέτεια ανιμέισον από τη Ρωσία και την Ουγγαρία, παραγωγής 2022.

Σκηνοθεσία: Natalya Nilova & σενάριο: Vasiliy Rovenskiy & Pavel Vinogradov.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά ακούγονται οι Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Τάκης Σακελλαρίου, Χρήστος Λαγκούσης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Μυρτώ Ναούμ.

Διάρκεια: 90 λεπτά

ΥΠΟΘΕΣΗ

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ . Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους - άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς!

Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.

Αρκεί, βέβαια, ο Όσκαρ να καταφέρει να κρατήσει τον Μικ Μικ μακριά από τον πειρασμό της… χειμερίας νάρκης!

Μια περιπέτεια γεμάτη ξεκαρδιστικούς ήρωες και αναπάντεχες ανατροπές, μια ιστορία για τις οικογένειες που φτιάχνονται με βάση την αγάπη και τη φιλία, αλλά και για τον κόσμο που μπορούν να φτιάξουν όλοι εκείνοι που επιλέγουν, ακόμη και στα δύσκολα, να κάνουν το καλό.

Στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας η ταινία έκοψε σε 44 αίθουσες πανελλαδικά, 3.400 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Mavka The Forest Song - Μάβκα: To ξωτικό του Δάσους"

Eίναι μια αγγλόφωνη Ουκρανική ταινία κινουμένων σχεδίων που συνδυάζει την φαντασία, την κωμωδία & ορισμένα δραματικά στοιχεία. Είναι παραγωγή του 2023, σε σκηνοθεσία Oleh Malamuzh και Oleksandra Ruban. Το σενάριο είναι βασισμένο στο έργο του 1918 «The Forest Song» της ποιήτριας Lesya Ukrainka, με την ταινία να αντλεί έμπνευση από την Ουκρανική και σλαβική λαϊκή μυθολογία.

Η Mavka, ένα πνεύμα του Δάσους, καλείται να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη και τα καθήκοντά της ως φύλακας της Καρδιάς του Δάσους, καθώς ερωτεύεται έναν άνθρωπο - τον ταλαντούχο νεαρό μουσικό Lukash. Η ιστορία μιλάει για τη μαγική δύναμη της αγάπης. Αυτό το είδος της αγάπης που αφήνει τους ανθρώπους να βρουν τη μαγεία μέσα τους και αποκαλύπτει δυνατότητες που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να καταφέρουν το αδύνατο και να υπερισχύσουν απέναντι στο κακό.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Διανομή: Feelgood.

Η ταινία έχει κόψει σε 4 εβδομάδες προβολής, πανελλαδικά, γύρω στα 21.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil