Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πρωτιά για την Τέιλορ Σουίφτ στο Αμερικάνικο box office - Στην Ελλάδα κυριάρχησε ο "Εξορκιστής: Πιστός"

Πρωτιά για την Τέιλορ Σουίφτ στο Αμερικά...

Η μουσική ταινία της Σουίφτ μόνο στις ΗΠΑ έφτασε σε εισπράξεις τα 96 εκατ. δολάρια το τριήμερο 13 με 15 Οκτωβρίου 2023

Όπως είχε φανεί από την εντυπωσιακή προπώληση, η μουσική ταινία της απόλυτης ποπ σταρ των καιρών μας, Τέιλορ Σουίφτ, «The Eras Tour», «έσκισε» εισπρακτικά στο εξωτερικό ενώ πρέπει να πήγε αρκετά καλά και εδώ στη χώρα μας αν και δεν ανακοινώθηκαν επισήμως τα νούμερα της. Η εκτίμηση πάντως είναι πως στη χώρα μας τα εισιτήρια που κόπηκαν για το «The Eras Tour», έπιασαν πενταψήφιους αριθμούς, όπως έγραψε το flix.gr.

Την πρωτιά στο ελληνικό box office, το 4ήμερο 12 έως 15 Οκτωβρίου 2023 πήρε αναμενόμενα, το ψυχολογικό θρίλερ «Ο Εξορκιστής: Πιστός - The Exorcist: Believer» του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, όπου παίζει και η βετεράνος Έλεν Μπέρστιν που είχε πρωταγωνιστήσει και προταθεί και για το Όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου στον πρώτο, τρομερά σοκαριστικό πρώτο «Εξορκιστή» του 1973, σε σκηνοθεσία τότε του Γουίλιαμ Φρίντκιν.

Η ταινία «Ο Εξορκιστής: Πιστός» που σε 10 μέρες προβολής στο εξωτερικό έχει ξεπεράσει τα 85 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις, στο ξεκίνημα της στη χώρα μας (παίζεται και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε) έκοψε σε 104 αίθουσες πανελλαδικά, 33.570 εισιτήρια.

Η συναυλιακή ταινία «Taylor Swift: The Eras Tour» που επίσης προβλήθηκε στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε, σε 3 μέρες προβολής στο εξωτερικό, έφτασε σε εισπράξεις τα 128 εκατ. δολάρια, τα 96 εκ των οποίων στη Βόρειο Αμερική.

Η Τέιλορ Σουίφτ μετά την κυριαρχία της στα μουσικά τσαρτς, δείχνει και τη δύναμη της στο κινηματογραφικό box office. Και εδώ στην Πάτρα, το νεανικό, εφηβικό κοινό που την ακολουθεί πιστά, έδωσε μαζικό παρών στις προβολές, από την Παρασκευή έως την Κυριακή στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Το «Dogman» του Γάλλου σκηνοθέτη Λικ Μπεσόν που είχε κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, αν και καλλιτεχνική πρόταση, δεν πολυτράβηξε το κοινό και το 4ήμερο της πρεμιέρας του στη χώρα μας, έκοψε περίπου 1500 εισιτήρια πανελλαδικά (για την ακρίβεια 1.418 εισιτήρια σε 38 οθόνες). Το φιλμ προβάλλεται και στην Πάτρα, στη Βέσο Μάρε.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

"Ο Εξορκιστής: Πιστός".

"Ο Εξορκιστής: Πιστός".

"Dogman".

"Dogman".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil