Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός από τους φαν με το μουσικό ντοκιμαντέρ της Τέιλορ Σουίφτ, "The Eras Tour" - Στις 13/10 και στην Πάτρα

Χαμός από τους φαν με το μουσικό ντοκιμα...

Η ταινία 168 λεπτών που αφορά την 6η μουσική περιοδεία της δημοφιλούς 33χρονης Αμερικανίδας σταρ της ποπ μουσικής, θα έρθει για προβολή στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε

To ότι η Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ έχει φανατικό, νεανικό κοινό και στη χώρα μας είναι γνωστό. Οι φαν λοιπόν και όχι μόνο αναμένουν με ανυπομονησία το μουσικό ντοκιμαντέρ της 33χρονης Taylor Swift από την Πενσυλβάνια, με τίτλο «Taylor Swift: The Eras Tour» σε σκηνοθεσία Sam Wrench, και παραγωγή της ίδιας της Swift, η οποία έχει εξελιχθεί σ’ ένα pop culture φαινόμενο που επηρεάζει τη μουσική, τη μόδα, το στυλ, τα social media και τώρα όπως δείχνουν τα πράγματα και τον κινηματογράφο!

Μάλιστα η διάρκεια της ταινίας που στη χώρα μας θ’ αρχίσει να προβάλλεται από την Παρασκευή 13/10/2023, είναι χορταστική: 168 λεπτά.

Όπως διαβάσαμε, στις ΗΠΑ η φρενίτιδα για την Τέιλορ Σουίφτ έχει οδηγήσει σε ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων.

Σύμφωνα με το επίσημο διανομέα της, την AMC Theatres τα έσοδα από τις προπωλήσεις παγκοσμίως, μια εβδομάδα πριν από την πολυαναμενόμενη προβολή της, έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Η ζήτηση του κοινού «ήταν απίστευτη» στις ΗΠΑ, δήλωσε η AMC, «από τις μεγαλύτερες πόλεις μέχρι τις μικρότερες».

Όσο για το τι είναι το φιλμ για το The Eras Tour, αφορά στο 6ο concert tour της δημοφιλέστατης τραγουδίστριας και στιχουργού Taylor Swift που ξεκίνησε από το Glendale, της Arizona, στις 17 Μαρτίου 2023, και θα ολοκληρωθεί το 2024. Το σώου σχεδόν 3ωρης διάρκειας περιλαμβάνει ένα set list 44 τραγουδιών – επιτυχιών της Σουίφτ χωρισμένα σε 10 ξεχωριστά acts μέσα από τα οποία σκιαγραφείται η εντυπωσιακή έως τώρα πορεία της τραγουδίστριας και τα 10 studio άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει.

Την ταινία απ’ όσο είδαμε, την περιμένουμε και στην Πάτρα από την Παρασκευή 13/10 στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Η Taylor Swift, όπως διαβάσαμε στο www.glamourmagazine.co.uk, έχει ξαναυπάρξει στο επίκεντρο του κινηματογραφικού ενδιαφέροντος το 2020 με το ντοκιμαντέρ του Netflix «Miss Americana» & με το "Reputation" concert film, το 2018.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight