Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Tέιλορ Σουίφτ, 12 άλμπουμ Νο 1: Κατέρριψε ακόμα και το ρεκόρ της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Tέιλορ Σουίφτ, 12 άλμπουμ Νο 1: Κατέρριψ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Θεωρείται ίνδαλμα στα 33 της χρόνια, οι εκατομμύρια θαυμαστές της την αποκαλούν TayTay

Kι άλλο κατόρθωμα από την Τέιλορ Σουίφτ.

Μετά την τελευταία καταμέτρηση, με 12 άλμπουμ στο Νο. 1, ξεπέρασε το ρεκόρ του ζωντανού μύθου Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, η οποία ήταν ως τώρα η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες πρωτιές άλμπουμ, συνολικά 11.
H 33χρονη τραγουδοποιός, παραγωγός και performer από την Τρανσυλβάνια «καλπάζει». Παντοδύναμο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας, με αστρονομικούς αριθμούς πωλήσεων  και συνεχείς βραβεύσεις στην πορεία της έχει ξεφύγει από το πλαίσιο της country pop. Την θαυμάζουν ως style icon και ως προσωπικότητα καθώς είναι ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και πολύ ανοιχτή στα media. Σύμφωνα με το New York magazine πρόκειται για την «world's biggest pop star».

Μόλις λοιπόν έγραψε ιστορία με την εκ νέου ηχογράφηση του άλμπουμ της «Speak Now».

Το άλμπουμ έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του chart με τα 200 κορυφαία, σύμφωνα με το Billboard (Top 200 album chart). Άλλα τρία άλμπουμ της βρίσκονται στο Top 10 chart, ταυτόχρονα, επίτευγμα που καταγράφει για πρώτη φορά στα 60 χρόνια ύπαρξης του chart γυναίκα καλλιτέχνης Ειδικότερα, τα άλμπουμ «Midnights», «Lover» και «Folklore» καταλαμβάνουν, επίσης, θέσεις στο top 10 chart του Billboard.

Άλλο όνομα με το ίδιο επίτευγμα είναι ο Prince, μετά τον θάνατό του οποίου τέσσερα άλμπουμ του έφθασαν στο Top 10.  Η νέα εκδοχή του άλμπουμ «Speak Now» (Taylor’s Version) περιλαμβάνει τις νέες ηχογραφήσεις και των 14 τραγουδιών που υπήρχαν στο αρχικό, το οποίο κυκλοφόρησε το 2010, καθώς επίσης τα τραγούδια «Ours» και «Superman» και έξι ακυκλοφόρητα τραγούδια από το «From the Vault», μεταξύ άλλων τις συνεργασίες της με τους Fall Out Boy και τη Hayley Williams των Paramore. Για τους πιστούς της φίλους είναι η λατρεμένη Τay Tay. Εκείνη που  χρησιμοποιεί τα social για να αλληλοεπιδρά με τους θαυμαστές της απευθείας από τους δικούς της λογαριασμούς.

Ειδήσεις Τώρα

Καιρός- Καύσωνας: Έρχονται 45άρια την Κυριακή, επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ

Eπίμονο ροζ: H ειδική σειρά στα Zara λόγω της… εφόδου Barbie στα σινεμά

«Εθαψε» την Barbie η Le Monde: Τρόμος η κυτταρίτιδα, πηγάδι βλακείας ο Κεν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View