Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Η περιπέτεια "Αναλώσιμοι 4" ήρθε 4η στο ξεκίνημα της στη χώρα μας με 10.266 εισιτήρια

Η περιπέτεια "Αναλώσιμοι 4" ήρ...

Την πρωτιά πήρε πάλι ο Κένεθ Μπράνα με το "Μυστήριο στη Βενετία" - Τα περίπου 26.600 εισιτήρια έχει φτάσει ο "Γάμος αλά ελληνικά" της Νίας Βαρντάλος

Η ταινία του Κένεθ Μπράνα «Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice», που προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, κράτησε την πρωτιά στο εγχώριο box office, το 4ήμερο 21/9-24/9/2023 κόβοντας σε 110 αίθουσες πανελλαδικά, 26.685 εισιτήρια & φτάνοντας συνολικά μέχρι και σήμερα τα 85.131.

Την ίδια ώρα η συγκεκριμένη ταινία που είναι βασισμένη σε ιστορία της Άγκαθα Κρίστι συνεχίζει και την καλή της πορεία στο εξωτερικό με τις παγκόσμιες εισπράξεις σε 10 μέρες να έχουν ήδη ξεπεράσει τα 71,5 εκατ. δολάρια.

Την 2η θέση στο ελληνικό box office το περασμένο 4ήμερο πήρε το φιλμ τρόμου «Η Καλόγρια ΙΙ - The Nun II» του Μάικλ Τσάβες που επίσης παίζεται στη Βέσο Μάρε, φτάνοντας σε σχεδόν 3 εβδομάδες τα 144.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Στο εξωτερικό η ταινία «σκίζει» εμπορικά με τις παγκόσμιες εισπράξεις ήδη να έχουν αγγίξει τα 205 εκατ. δολάρια.

Από τις πρεμιέρες, η περιπέτεια «Οι Αναλώσιμοι 4 - The Expendables 4» του Σκοτ Βο με τον Τζέισον Στέιθαμ, τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τον Άντι Γκαρσία, κ.α., που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε απλά συμπαθητικά έως και μέτρια, κόβοντας σε 73 αίθουσες πανελλαδικά, 10.266 εισιτήρια (παίζεται και στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα). Η ταινία που ήρθε 4η στο εγχώριο box office το περασμένο 4ήμερο, στο ξεκίνημα της στα Αμερικάνικα ταμεία κατέλαβε τη 2η θέση στον πίνακα με εισπράξεις 8,3 εκατ. δολαρίων.

Όσο για το νεανικό «After 5 Όλα Μετά - After Everything» του Άνταμ Σάνκμαν ήρθε 5ο με 7.859 εισιτήρια σε 59 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται & στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε).

Τέλος το πολύκροτο «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν, που παγκοσμίως έχει φτάσει τα 926 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις σύμφωνα με το boxofficemojo, στη χώρα μας συνέχισε με ακόμη 11.216 την 5η του εβδομάδα προβολής (προλαβαίνετε να το δείτε καθώς παίζεται στη Βέσο Μάρε) & συνολικά μέχρι και σήμερα έχει φτάσει τα 386.510 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του flix.gr.

Το "Γάμος αλά ελληνικά 3" της Ελληνοκαναδής από τα Καλάβρυτα Νία Βαρντάλος, η οποία στις 24 Σεπτεμβρίου είχε γενέθλια και έγινε αισίως 61 ετών, σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει τα 26.559 εισιτήρια (παίζεται και στην Πάτρα) ενώ παγκοσμίως άγγιξε τα 30 εκατ. δολάρια, ένα ικανοποιητικό νούμερο αν και μακριά από τις εισπράξεις της 1ης όσο και της 2ης ταινίας.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil