Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το "Μυστήριο στη Βενετία" με τον Κένεθ Μπράνα από 14/9 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Το "Μυστήριο στη Βενετία" με τ...

Το σενάριο είναι βασισμένο σ’ ένα από τα πιο σκοτεινά, αλλά και κοσμοπολίτικα αστυνομικά μυστήρια της Άγκαθα Κρίστι

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 14/9 έως και την Τετάρτη 20/9/2023 θα προβάλλεται το αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου σε σκηνοθεσία του Κένεθ Μπράνα «Μυστήριο στη Βενετία».

Ώρα έναρξης 21:30.

Τηλ. 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Η ταινία «Μυστήριο στη Βενετία - A Haunting in Venice» με διάρκεια 103 λεπτά είναι συμπαραγωγή των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιταλίας.

Το συγκεκριμένο μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα «Το Πάρτυ» (Hallowe’en Party) της Άγκαθα Κρίστι. H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Όπως αναφέρει το flix.gr στην κριτική του, "παρόλο που τα πάντα οδηγούν, με μαθηματική ακρίβεια, για άλλη μια φορά σε μια συνάντηση των υπόπτων σε ένα μεγάλο δωμάτιο για τη μεγάλη αποκάλυψη, ο Κένεθ Μπράνα με το «Μυστήριο στη Βενετία» πετυχαίνει να δώσει σε αυτό whodunnit μια αριστοκρατική βενετσιάνικη πολυτέλεια αλλά και μια γοτθική παιχνιδιάρική διάθεση που όχι μόνο διασκεδάζει αλλά και συναρπάζει ταυτόχρονα".

Ο Κένεθ Μπράνα είναι και εκ των παραγωγών.

Σενάριο: Μάικλ Γκριν

Φωτογραφία: Χάρης Ζαμπαρλούκος

Μοντάζ: Λούσι Ντόναλντσον

Μουσική: Χίλντουρ Γκουντναντότιρ.

Πρωταγωνιστούν οι: Κάιλ Αλεν, Κένεθ Μπράνα, Καμίγ Κοτέν, Τζέιμι Ντόρναν, Τίνα Φέι, Τζουντ Χιλ, Αλι Καν, Εμα Λερντ, Κέλι Ράιλι, Ρικάρντο Σκαμάρκιο, και η τιμημένη με Όσκαρ ερμηνείας, Μισέλ Γέο.

Διανομή: Feelgood Entertainment.

*ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil