Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Φινάλε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο για φέτος, μετά την Κυριακή 24/9

Πάτρα: Φινάλε στο θερινό σινέ Κάστρο στο...

Αν και ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος δεν κύλησαν καλά, ευτυχώς ο Ιούλιος και κυρίως ο Αύγουστος έφεραν πολλούς σινεφίλ & σε σταθερή βάση στο μοναδικό θερινό σινεμά της πόλης

Ολοκληρώνει κατά 99% την Κυριακή 24/9/2023 τη λειτουργία του για φέτος το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο. Η τελευταία ταινία της σαιζόν είναι το νέο φιλμ της Ελληνοκαναδής Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά 3» με την ίδια και τον Τζον Κόρμπετ που προβάλλεται από την Πέμπτη 21/9.

Μιας και ο καιρός αναμένεται να χαλάσει από Δευτέρα, είναι σχεδόν σίγουρο πως μετά την προβολή της Κυριακής το θερινό σινέ Κάστρο θα μας αποχαιρετίσει δίνοντας μας ραντεβού και πάλι με το καλό του χρόνου προς τα τέλη Μαΐου. Ικανοποιημένοι είναι γενικά οι υπεύθυνοι του από το πώς κύλησε η περίοδος αν και όπως τόνισε ο κ. Ανδρέας Κοτσαύτης στο thebest.gr, ο Ιούνιος δεν πολυπήγε καλά με κάποιες προβολές που αναβλήθηκαν λόγω του άστατου καιρού όπως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Η καλύτερη περίοδος ήταν από τα μέσα Ιουλίου και κυρίως ο Αύγουστος. Ταινίες όπως η "Μπάρμπι", ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς με τον Χάρισον Φορντ, η νέα "Επικίνδυνη Αποστολή" με τον Τομ Κρουζ, το "Οπενχάιμερ", κ.α., αγκαλιάστηκαν από τους σινεφίλ στο θερινό σινέ Κάστρο.

Το μοναδικό θερινό σινεμά της πόλης λοιπόν ρίχνει αυλαία και ευελπιστεί με το καλό να ξανασυναντήσει τους σινεφίλ του χρόνου.

Την ίδια ώρα η οικογένεια Κοτσαύτη ετοιμάζεται μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου 2023 να ανοίξει και πάλι τη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη, τη διαχείριση της οποίας έχει αναλάβει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil