Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Κλειστό έως 31/8 λόγω των θερινών διακοπών το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών

Κλειστό έως 31/8 λόγω των θερινών διακοπ...

Από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023 & καθημερινά από τις 6:00μμ έως τις 8:00μμ θα λειτουργήσει ξανά η γραμματεία του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών (οδός Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος, μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου, τηλέφωνο: 2610220531) θα παραμείνει κλειστό λόγω θερινών διακοπών από έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους του Λυκείου των Ελληνίδων μέσω των κοινωνικών δικτύων και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2023 και καθημερινά από τις 6:00μμ έως τις 8:00μμ θα λειτουργήσει ξανά η γραμματεία του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών (στην Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος) για πληροφορίες και εγγραφές για τη νέα Λυκειακή χρονιά.

Τα μαθήματα των Παιδικών Τμημάτων θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 και τα μαθήματα των Παραδοσιακών Χορών των Ενηλίκων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2023 με ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ για μικρούς και μεγάλους.

Οι δράσεις των Παιδικών ομάδων είναι ΔΩΡΕΑΝ για το μήνα Σεπτέμβριο!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture