Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση με τον Σταύρο Ξαρχάκο είχαν την Πέμπτη το βράδυ Πελετίδης και Γεροπαναγιώτη

Πάτρα: Συνάντηση με τον Σταύρο Ξαρχάκο ε...

Απόψε Παρασκευή στις 21.30 ο κ. Ξαρχάκος δίνει συναυλία στο Κάστρο στο Ρίο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13/7, με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο, ο οποίος έφτασε στην Πάτρα, για την μεγάλη συναυλία που θα δοθεί απόψε Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 21.30, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, στο Κάστρο του Ρίου.

Η συναυλία έχει τίτλο «O Σταύρος Ξαρχάκος σε ένα οδοιπορικό από τον Πόντο ως την Κρήτη» και συνοδοιπόροι του σπουδαίου Σταύρου Ξαρχάκου στη σκηνή, πέρα από την Ηρώ Σαΐα, γνωστή για την αγάπη της και τη δεξιοτεχνία της στο δημοτικό τραγούδι, είναι ερμηνευτές – εκπρόσωποι της αυθεντικής κρητικής παράδοσης, ο Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης και του Ποντιακού τραγουδιού ο Αλέξης Παρχαρίδης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων & η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν με τον κ. Ξαρχάκο στο Ρίο και αμέσως μετά επισκέφθηκαν το Κάστρο, ένας χώρος ιδανικός για την συναυλία, με τον Σταύρο Ξαρχάκο να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος και ανυπόμονος για την αποψινή μουσική βραδιά.

Ο ανεκτίμητος πλούτος της δημοτικής μουσικής, μελωδίες που πέρασαν από γενιά σε γενιά, αφηγήσεις που παρέμειναν ζωντανές από στόμα σε στόμα μέσα από τα διαχρονικά – ιστορικά δημοτικά τραγούδια θα «πλημμυρήσουν» το Κάστρο του Ρίου στις 9.30 το βράδυ της Παρασκευής, στη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας, υπό τη διεύθυνση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

Τέλος να αναφέρουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, ο αριθμός των εισιτηρίων για την αποψινή συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Κάστρο του Ρίου, ήταν πλέον εξαιρετικά περιορισμένος.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια διατίθενται μέσω της πλατφόρμας https://www.ticketservices.gr.

Παρακαλούνται οι πολίτες κατά την προσέλευση τους στο χώρο της συναυλίας να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture