Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Σινέ Κάστρο στο Ρίο: Συνεχίζεται ο "Ιντιάνα" έως την Κυριακή 16/7 - Ακολουθεί ο "Γιος" με τον Χιου Τζάκμαν

Σινέ Κάστρο στο Ρίο: Συνεχίζεται ο "...

Η ταινία με τον Χάρισον Φορντ και πάλι στο ρόλο του ατρόμητου αρχαιολόγου Ιντιάνα Τζόουνς κοντεύει πανελλαδικά τα 110.000 εισιτήρια

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, συνεχίζεται από την Πέμπτη 13/7 έως και την Κυριακή 16/7/2023 με ώρα έναρξης 21:15, η εντυπωσιακή περιπέτεια «Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» που έχει 154 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ & πάλι στο ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, και οι Αντόνιο Μπαντέρας, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Μαντς Μίκελσεν.

Η νέα περιπέτεια του θρυλικού αρχαιολόγου έχει σχέση και με την αρχαία Ελλάδα και δη τον μηχανισμό των Αντικηθύρων και τον Αρχιμήδη. Όντας σε μια νέα εποχή και πλησιάζοντας στη συνταξιοδότηση, ο Indy παλεύει με την προσαρμογή του σε έναν κόσμο που μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει. Αλλά καθώς τα πλοκάμια ενός πολύ γνώριμου κακού επιστρέφουν με τη μορφή ενός παλιού αντιπάλου, ο Indy πρέπει να φορέσει το καπέλο του και να πάρει το μαστίγιο του για άλλη μια φορά για να βεβαιωθεί ότι ένα αρχαίο και πανίσχυρο τεχνούργημα δεν θα πέσει σε λάθος χέρια.

Η ταινία σε παγκόσμιες εισπράξεις ήδη έχει φτάσει τα 252,5 εκατ. δολάρια ενώ στη χώρα μας σε 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει περίπου 110.000 εισιτήρια.

Aπό τη Δευτέρα17/7 έως και την Τετάρτη 19/7 στις 21:45, στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλεται η κοινωνική ταινία «Ο Γιός - The Son».

Διάρκεια: 123 λεπτά

Κατηγορία: ΔΡΑΜΑ

Σκηνοθεσία: Florian Zeller.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby, Zen, Mcgrath, Hugh Quarshie, και ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ερμηνείας, Anthony Hopkins.

Σενάριο: Florian Zeller & Christopher Hampton.

Ένα συγκλονιστικό δράμα μιας οικογένειας που παλεύει να ενώσει τα κομμάτια της. Ο «Γιος» επικεντρώνεται στον Πίτερ (τον υποδύεται ο Αυστραλός σταρ Χιου Τζάκμαν), του οποίου η ζωή με το βρέφος και τη νέα του σύντροφο Μπεθ (Βανέσα Κίρμπι) ανατρέπεται, όταν η πρώην σύζυγός του Κέιτ (Λόρα Ντερν) εμφανίζεται με τον γιο τους Νίκολας (Σεθ ΜακΓκράθ),ο οποίος είναι τώρα έφηβος. Ο νεαρός φαίνεται να κάνει κοπάνες από το σχολείο εδώ και μήνες και είναι προβληματισμένος, απόμακρος και θυμωμένος. Ο Πίτερ προσπαθεί να φροντίσει τον Νίκολας, όπως θα ήθελε να τον φρόντιζε ο πατέρας του (στον ρόλο ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς), ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση με τη δουλειά, το νεογέννητο γιο του, και την προσφορά της θέσης των ονείρων του στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο, ψάχνοντας στο παρελθόν για να διορθώσει λάθη, χάνει την επαφή για να κρατήσει τον Νίκολας στο παρόν.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 28 αίθουσες πανελλαδικά, 6.194 εισιτήρια.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil