Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

«Σκίζει» ο Ααρον Τέιλορ Τζόνσον στη νέα καμπάνια Calvin Klein, στο περιθώριο η Κένταλ

«Σκίζει» ο Ααρον Τέιλορ Τζόνσον στη νέα ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με έμφυτο ερωτισμό και αγαλμάτινο κορμί συνεχίζει επάξια μια παράδοση made in USA

Mετά τον τενίστα Κάρλος Αλκαραζ, ένα ακόμα είδωλο των ημερών μας ξεντύνεται για τον Calvin Klein. Το iconic label της Αμερικής που αναδεικνύει στην ολοκαίνουρια εαρινή του καμπάνια τα τζιν και τα εσώρουχα που αποτελούν σήμα κατατεθέν του, επέλεξε τον πολύ γοητευτικό και γυμνασμένο Ααρον Τέιλορ Τζόνσον για μοντέλο του.

Ο 32χρονος βρετανός ηθοποιός με τους απίστευτους «κοιλιακούς» κάνει το ντεμπούτο του ως πρέσβης του brand και κλέβει την παράσταση από τους υπόλοιπους. Ούτε η μισόγυμνη καλλονή Κένταλ Τζένερ, η 27χρονη καλιφορνέζα super model της οικογένειας Καρντάσιαν (που όμως έχει ξαναδιαφημίσει Calvin Klein) δεν κατορθώνει να τον ανταγωνιστεί.

Θυμίζουμε πως ο Ααρον ενσάρκωσε το αντικείμενο του πόθου της Κίρα Νάιτλι στην «Αννα Καρένινα και έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα ως κακοποιός στο φιλμ του Τομ Φορντ «Nocturnal Animals», ενώ πρόσφατα έπαιξε στην περιπέτεια «Βullet Train» πλάι στον Μπραντ Πιτ. Αποπνέοντας έμφυτο ερωτισμό και με κορμί- άγαλμα ποζάρει μπροστά στο φακό των  Mert Alas και Marcus Piggott.

Στην ασπρόμαυρη καμπάνια συμμετέχουν ακόμα η κορεάτισσα τραγουδίστρια των Blankpink, Τζένι, η βρετανίδα τραγουδοποιός FKA Twigs, o αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν αλλά τα διεθνή δημοσιεύματα ασχολούνται πρωτίστως με τον Ααρον. Δείτε και θα καταλάβετε. Μην ξεχνάτε πως στα eighties και nineties οι αντίστοιχες καμπάνιες «έχτισαν» την καριέρα των Μπρουκ Σιλντς, Κέιτ Μος, Κρίστι Τέρλιγκτον, Μαρκ Γουόλμπεργκ γράφοντας ιστορία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View